INGREDIENTE PENTRU BLAT
250 g biscuiti cu cacao
100 g unt
INGREDIENTE PENTRU CREMA DE
BRANZA
700 g branza de vaca (sau crema de branza)
6 linguri de zahar
600 ml frisca lichida
esenta vanilie
un plic de gelatina
2 linguri apa
50 ml cafea tare
MOD DE PREPARARE:
1. Zdrobeste biscuitii in robotul
de bucatarie sau folosind un facalet, apoi topeste untul si amesteca-l cu
biscuitii. Tapeteaza o tava cu hartie de copt si preseaza compozitia obtinuta
in tava, apoi da-o la rece pentru 30 de minute. Lasa gelatina sa se dizolve in
apa pentru 10 minute.
2. Branza se amesteca cu frisca, zaharu si esenta de vanilie. Le batem pana obtinem o crema groasa si fina. Adaugam cafeaua. Vreau sa va spun ca am o cafea super buna de la
Odata ce gelatina s-a umflat, incalzeste-o 10 secunde la microunde. Adaugam si gelatina, apoi amesteca folosind o spatula.3. Toarna crema de cafea in tava,
niveleaza si da tava din nou la rece pana se intareste (minim 2 ore). Decoreaza
cheesecake-ul cu cafea cu sos de ciocolata inainte de servire.
Pofta buna!
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!