INGREDIENTE PENTRU BLAT

250 g biscuiti cu cacao

100 g unt

INGREDIENTE PENTRU CREMA DE BRANZA

700 g  branza de vaca (sau crema de branza)

6 linguri de zahar

600 ml  frisca lichida

esenta vanilie

un plic de gelatina

2 linguri apa

50 ml cafea tare 

MOD DE PREPARARE:

1. Zdrobeste biscuitii in robotul de bucatarie sau folosind un facalet, apoi topeste untul si amesteca-l cu biscuitii. Tapeteaza o tava cu hartie de copt si preseaza compozitia obtinuta in tava, apoi da-o la rece pentru 30 de minute. Lasa gelatina sa se dizolve in apa pentru 10 minute.

2. Branza se amesteca cu frisca, zaharu si esenta de vanilie. Le batem pana obtinem o crema groasa si fina. Adaugam cafeaua. Vreau sa va spun ca am o cafea super buna de la 

 Odata ce gelatina s-a umflat, incalzeste-o 10 secunde la microunde. Adaugam si  gelatina, apoi amesteca folosind o spatula.

3. Toarna crema de cafea in tava, niveleaza si da tava din nou la rece pana se intareste (minim 2 ore). Decoreaza cheesecake-ul cu cafea cu sos de ciocolata inainte de servire.

Pofta buna!