Ingrediente:
muschi de porc ( cam 600 gr.)
1 lingurita marar
1 lingurita cimbru
1 lingurita boia de ardei iute
2 catei de usturoi
Sare
Piper
Ulei de masline
Mod de preparare:
Ungem muschiul de porc cu putin ulei de masline si il prajim
in tigaie cate putin pe fiecare parte pana se rumeneste. Intre timp pregatim
intr un bol separat 3-4 linguri de ulei de masline impreuna cu cimbrul,
mararul, boiaua, sarea si piperul si le amestecam bine. Dupa ce am luat carnea
de pe foc o ungem bine cu compozitia de mai sus, adaugam peste ea usturoiul
taiat felii, o punem intr o tava si adaugam putina apa cat sa ajunga la
jumatatea carnii. Punem tava la cuptor la foc mediu iar in 30-40 de minute este
gata. Pofta buna !
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!