Ingrediente:

-4 dovlecei mici (aproximativ 700 gr)
-2 oua
-70 gr faina
-10 gr praf de copt
-100 ml lapte
-20 gr unt topit
-curry
-sare

Mod de preparare:

Dovleceii ii spalam uscam si curatam o lamela da, una nu.Adica mai lasam pe alocuri si coaja.
Ii taiem rondele subtiri, ideal ar fi pe razatoarea cu lame.
Faina o amestecam cu praful de copt.
Ouale le mixam bine cu sare. Adaugam untul topit, laptele aromatizat de curry si faina in ploaie. Compozitia obtinuta o amestecam cu rondelele de dovlecei, cu atentie sa nu le rupem.
Turnam totul intr-o tava unsa si tapetata, nivelam si batem bine sa se uniformizeze. Deasupra presaram 10 gr de cascaval. Data viitoare o sa bag la cuptor tava sic and vad ca se rumeneste o sa scot sa pun cascavalul.
Coacem pana se rumeneste usor deasupra.
Pofta Buna!!

Sursa: forum artaculinara.com