Desi micul dejun este cea mai importanta masa a zilei, de multe ori sarim peste el fie din lipsa de timp, fie pentru ca nu avem inspiratie.

Un mic dejun consistent te ajuta sa incepi ziua cu energie si sa te concentrezi mai usor pe tot parcursul zilei.

De curand am primit un colet cu produse de Hortiprimex.ro, din care pot sa fac un mic dejun delicios si consistent.

Iata cateva idei :

1. Carnaciori semiafumati picanti alaturi de  ardei rosii si verzi umpluticu branza moale cu gust dulce si condimentat cu oregano si usturoi si ciuperci umplute cu branza moale din lapte de oaie si de vaca, condimentate cu busuioc, oregano, usturoi si marar care dau o aroma gustoasa.


 
2.Pentru ca ne place slanina si branza, le-am adunat pe un platou si le-am papat cu  rosii de gradina.


3.Platou cu branza feta, rosioare si salam uscat.



Branza de data aceasta e una speciala, este o branza traditionala greceasca din lapte de oaie, capra si vaca, pasteurizat, muls in Grecia.

De pe site aflam ca acest produs este ambalat in Grecia de VOGIATZI Co. la cutie de Plastic. Compania Vogiatzi este un producator de branza greceasca recunoscut international cu longevitate de peste 40 ani si castigatoarea multiplelor premii internationale de calitate.

 

Toate aceste bunatati pe care le-am folosit pentru micul dejun, branza, mixul de ardei rosii si verzi umpluti cu branza, ciupercile umplute cu branza si multe alte produse care le putem avea la indemana pentru a incropi o mancare rapida si delicioasa,  le gasiti pe site-ul https://shop.hortiprimex.ro/