Taggliatele cu chiftele si sos de gogonele

 


Pentru reteta avem nevoie de:

         un pachet tagliatele  de la Paste fainoase de casa

         chiftelute

         ulei de masline

         patrunjel

         250 ml  sos (ketchup)de gogonele

 

     Mod de preparare:

Tagliatelele le fierbem in apa cu sare si putin ulei, 10 minute.

Dupa ce sunt fierte, punem tagliatele intr-o tigaie cu putin ulei de masline, amestecam  si adaugam  sosul de gogonele, amestecand din nou. La final adaugam chiftelutele si  patrunjelul tocat.

Chiftelutele le-am facut din carne toccata de porc, la cuptor. O sa revin cu reteta, cu toate ca stiti sa le faceti.:)

Dar si la sosul de gogonele raman datoare cu reteta, saptamana aceasta o pun.

      Astfel am obtinut o mancare simpla, rapida si foarte gustoasa, datorita celor mai bune  paste.  Iubesc aceste produse!









7 Comments

  1. Astept sa ne dai reteta de sos de gogonele!

    RăspundețiȘtergere
  2. fac destul de des, dar nu am inteles ce este cu sosul de gogonele, adica sos din rosii inca verzi? nu am gustat inca!

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte fain arata aceste tagliatele!!! Yummmm 😍😍 noroc ca am papat ca altfel voiam o portie acum.

    RăspundețiȘtergere
  4. Arata bine si sunt convinsa ca este si delicios. Merita sa incerc si eu reteta

    RăspundețiȘtergere
  5. Recunosc ca nu am mancat niciodata, arata foarte bine reteta asta !

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce pofta de paste imi este! Si sunt mare fan chiftelute, trebie sa incerc combinatia, multumesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Arata bine pastele. Imi plac pastele de orice fel. Am sa incerc reteta.

    RăspundețiȘtergere

Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!

Follow Me On Instagram