Pentru reteta avem nevoie de:
un pachet
tagliatele de la Paste fainoase de casa
chiftelute
ulei de masline
patrunjel
250 ml sos (ketchup)de gogonele
Mod de preparare:
Tagliatelele le fierbem in apa cu sare si putin ulei, 10 minute.
Dupa ce sunt fierte, punem tagliatele intr-o tigaie cu putin
ulei de masline, amestecam si adaugam sosul de gogonele, amestecand din nou. La
final adaugam chiftelutele si patrunjelul tocat.
Chiftelutele le-am facut din carne toccata de porc, la cuptor.
O sa revin cu reteta, cu toate ca stiti sa le faceti.:)
Dar si la sosul de gogonele raman datoare cu reteta, saptamana
aceasta o pun.
Astfel am obtinut
o mancare simpla, rapida si foarte gustoasa, datorita celor mai bune paste.
Iubesc aceste produse!
7 Comments
Astept sa ne dai reteta de sos de gogonele!
RăspundețiȘtergerefac destul de des, dar nu am inteles ce este cu sosul de gogonele, adica sos din rosii inca verzi? nu am gustat inca!
RăspundețiȘtergereFoarte fain arata aceste tagliatele!!! Yummmm 😍😍 noroc ca am papat ca altfel voiam o portie acum.
RăspundețiȘtergereArata bine si sunt convinsa ca este si delicios. Merita sa incerc si eu reteta
RăspundețiȘtergereRecunosc ca nu am mancat niciodata, arata foarte bine reteta asta !
RăspundețiȘtergereCe pofta de paste imi este! Si sunt mare fan chiftelute, trebie sa incerc combinatia, multumesc!
RăspundețiȘtergereArata bine pastele. Imi plac pastele de orice fel. Am sa incerc reteta.
RăspundețiȘtergereMulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!