In noua campanie de testare BUZZStore am testat o gama de parfumuri proaspete, alese cu grija, care sa te faca sa atingi o stare de bine, Este vorba despre balsamul Lenor Exotic Bloom si Amethyst &Floral Bouquet.

Balsamul pentru rufe Lenor iti ofera prospetime de lunga durata, asternuturi proaspete in fiecare noapte, timp de pana la o saptamana.

Lenor Exotic Bloom te face sa simti ca ai evadat intr-o vara perfecta, luxoasa si care provoaca dependenta. Inchide ochii si fa o calatorie exotica, inconjoara-te cu florile de ghimbir si fructele de padure tropicale, impletite cu note de lemn pretios. Amintirile sunt pentru totdeauna.

Balsamul pentru rufe LENOR Amethyst & Floral Bouquet asigură o prospețime de durată, care durează până la o săptămână.

Conține extracte de bergamotă efervescentă, note de frezii delicate și iasomie radioasă. Nuanțele înmiresmate oferă confort pe toată durata zilei.

Lasă-ți simțurile învăluite de acest parfum unic și fascinant, la fel ca un ametist veritabil.

Incearca si detergentul Lenor Allin1 capsule, pentru o experiența irezistibila: 1. Curatare 2. Prospetime 3. Catifelare. Te vei bucura de o experienta revitalizanta si parfumanta. Acestea sunt capsulele detergent Lenor Spring Awakening ambalate in parfumul florilor de primavara si note de patchouli natural si cedru alb.

Pe masura ce vietile noastre devin din ce in ce mai solicitante, aceste momente de evadare in relaxare nu au fost nicicand mai importante. Cautam acele mici lucruri care ne transpun rapid intr-o stare de bine, iar balsamurile din noua colectie Lenor pastreaza prospetimea parfumata si te ajuta sa te incarci cu emotii pozitive.

Incearca si tu explozia de senzatii ale noilor parfumuri Lenor care dureaza…si dureaza, si in acelasi timp iti amplifica starea de bine pe parcursul intregii zile… sau nopti!