Dupa atatea fripturi, e timpul sa trecem la ceva mai usor.
Ce ziceti de o salata de paste cu
branza de capra si rosii cherry?
Paste am facut zilele trecute,
iar rosiile cherry le-am pus asta vara in saramura.
In ceea ce priveste branza de
capra, imi place foarte tare La Colline, in special cea tartinabile, la cutie
sau sub forma de baton si cea cu ierburi, pentru ca au un gust perfect
echilibrat din punctul meu de vedere. Si sunt si foarte, foarte cremoase si cu
o consistenta fina.
In salata de azi am folosit rulou„a la Provence”.
Rulourile „a la Provence” sunt
presărate cu ierburi fine printre care se disting rozmarinul, oregano, salvia,
măghiranul, cimbrişorul, menta şi busuiocul.
Ingrediente pentru salata:
200 grame macaroane lungi , se
pot folosi si taitei sau tagliatelle.
1 rulou branza de capra „a laProvence” La Colline
rosii cherry proaspete sau in
saramura
ulei de masline
busuioc sau patrunjel pentru
ornat
Mod de preparare:
Pastele se pun la fiert în apa
clocotita, cu sare si putin ulei. Se lasa sa fiarba conform instructiunilor de
pe pachet. In cazul meu daca le-am facut acasa, le-am tot verificat sa vad daca sunt fierte. Dupa aceea, se scot si se pun in sita, sub jet de apa rece, apoi se
lasa la scurs.
Luam pahare -cupe, punem in ele cateva paste, le stropim cu putin ulei de masline. Deasupra punem felii din ruloul de branza si rosii cherry. Eu am avut rosii in saramura , pe care le-am pus in apa rece la desarat,
Ornam cu busuioc sau patrunjel .
Sper sa va inspire si o sa o
pregatiti si voi.
Va doresc pofta buna!!!
12 Comments
Foarte tare rețeta și simplă! Chiar m-am reprofilat după sărbători pe salate și mâncăruri ușoare . Și eu sunt fan al brânzei de capra . O folosesc la paste, plăcinte , aperitive.
RăspundețiȘtergereNu am testat firma propusă de dumneavoastră , dar o sa o caut pentru mai multe detalii!
Pupici
Ce bine arată! Sigur mi-ar plăcea foarte mult, deoarece îmi plac și pastele și brânzeturile.
RăspundețiȘtergereTrebuie neapărat să încerc branza de capră, arată delicios acest preparat!
RăspundețiȘtergereDa, ai dreptate! Și eu am ales să prepar mai fără carne, deși am avut și de sărbători foarte multe salate. Rețeta pe care ne-ai prezentat-o mi se pare foarte potrivită, ușor de făcut și pe gustul nostru. Mulțumesc pentru recomandare și rețetă, o pun imediat în practică. pardon, bucătărie!
RăspundețiȘtergereN-am mancat niciodata branza de capra, cred ca este o delicatesa!
RăspundețiȘtergereEu nu mănânc absolut nimic de origine animală, dar am observat că unele alge au gust si miros asemănător cu peștele.
RăspundețiȘtergereIubesc salatele!! Nu am incercat o varianta cu paste. Pare delicioasa varianta ta! ^_^
RăspundețiȘtergereCe simplu este de facut! Sunt sigura ca este super gustoasa.
RăspundețiȘtergerePfuai cat de bine arata! O reteta simpla si gustoasa!
RăspundețiȘtergereCat de interesanta este reteta. N-am mancat niciodata o astfel de salata
RăspundețiȘtergereCat de gustoasa e branza de capra, mai ales in salate.
RăspundețiȘtergereImi plac pastele, nu stiu cum e aceasta branza de capra, dar cu siguranta e o reteta usoara si numai buna pentru dupa sarbatori.
RăspundețiȘtergereMulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!