Măștile de protecție au intrat parcă în rutina noastră zilnică în ultimele luni și pare că se regăsesc pe lista obiectelor fără de care nu putem pleca de acasă: portofel, bani, chei, mască, etc. Măștile sunt mai mult decat un simbol al pandemiei actuale, o metaforă vizuală pentru dușmanul nevăzut, viral, care pândește în tăcere printre noi.

Cunoscând eficiența măștilor de protecție, credem că este important să conștientizam pericolul infectării cu noul coronavirus și să alegem informat și responsabil unde să purtam masca, pentru a preveni infecția cu noul coronavirus.

Prin urmare, “măștile de protecție ar putea ajuta la reducerea transmiterii în comunitate, în special daca sunt utilizate în transportul public și în zonele aglomerate”, susține seful Departamentului de Epidemiologie și biostatistica de la Universitatea din Hong Kong, Ben Cowling, care alaturi de echipa sa a publicat recent un studiu privind eficacitatea măștilor de față pentru a preveni răspândirea noului coronavirus. Cercetarea a arătat că o mască chirurgicală standard reduce considerabil cantitatea de virus eliminata prin respirație și tuse de către persoanele infectate cu diferite virusuri respiratorii, inclusiv un tip mai ușor de coronavirus, gripa și rinovirus care provoacă răceală obișnuită.

O mască de protecție ne permite să ne desfășurăm activitățile zilnice, însă purtarea îndelungată poate produce diferite iritații minore la nivelul pielii și putem simți nevoia de a respira și inspira mai profund.

De aceea putem alege să purtăm măști  reutilizabile. O gamă largă de măști găsim în magazinul online Lightning Shop.

Am și eu câteva măști luate din magazin și sunt atât de îndrăgostită de ele! Sunt măști foarte frumoase! Pe site găsim o colecție de măști fashion care să ne scoată din anonimat. Găsim măști simple sau elegante, potrivite pentru orice tip de ținută.

Toate produsele, sunt produse ale brandurilor proprii create în atelierele lor din Timișoara. Fiecare Brand transmite eleganță și mai presus de asta, creează produse care să te reprezinte.

De asemenea, designul lor este minunat, este diferit. Este frumos să vezi altceva, mai degrabă decât aceleași măști albastre.

Ce crezi despre ei? Ai purta astfel de lucruri frumoase?

Si voi puteți beneficia de 10% reducere dacă aplicați codul CULILI10 pe site-ul https://shop.lightning-mbc.ro