Ingrediente:

- 4 ouă

- 8 linguri zahăr,

- 8 linguri făina,

- 8 linguri ulei,

- o linguriță praf de copt amestecat în făină,

- un vârf de cuțit de sare,

- 3-4 picaturi colorant alimentar (roșu, galben, verde) Arome și esențe

- aroma gel de unt Arome și esențe

-aroma gel de coniac Arome și esențe

-aroma gel de vanilie Arome și esențe

Mod de preparare:

Se bat gălbenușurile cu zahărul până se topește zahărul, se adaugă uleiul, aromele gel, albușurile bătute spumă, apoi făina cu praful de copt, se amestecă bine cu o lingură de lemn. Cantitatea o împărțim în patru boluri. În trei boluri punem cîteva picături de colorant. Pregătim o tavă unsă cu ulei și tapetată cu făină sau cu hârtie de copt, Începem să punem în tavă compoziția de chec , alternând culorile.

Apoi punem tava în cuptorul preîncalzit dar nu încins (după ce am pus tava în cuptor  nu deschidem usa aragazului 20 de minute) și lăsam să se coacă cca.40 min la foc mediu. Îl incercăm dacă e copt cu scobitoarea, il scoatem din tavă și îl lăsăm pe un gtătar la răcit.

Poftă bună!