Ingrediente:
• 12 linguri de dulcișor- îndulcitor din frunză de mesteacăn
• o linguriță de aromă de unt
• o linguriță de aromă de căpșuni
• 12 linguri de lapte
• 12 linguri de ulei
• 12 linguri de faină
• o linguriță de praf de copt
• o farfurie mică de căpșuni, spălați și curățați
Mod de preparare:
Separăm
ouăle. Albușurile le batem bine cu un praf de sare. Separat batem gălbenușurile
cu îndulcitorul, până se albește puțin și îndulcitorul este topit. Adăugăm
laptele, uleiul, aroma de unt și căpșuni, iar la urmă făina și praful de copt.
Amestecăm bine, până compoziția devine omogenă. Adăugăm albușurile și amestecăm. Punem și căpșunii. Eu i-am tăiat
bucățele.
Am folosit
o tavă de 35X22 cm. Deoarece am folosit îndulcitor prăjitura nu a crescut așa de
tare ca și cum ar crește dacă folosim zahăr. Am ales să o servesc cu un glob de înghețată. Delicioasă!!!
Poftă
bună!
De asemenea, dacă ți-a plăcut rețeta, apreciez dacă o distribui. Iar dacă o pregătești și tu, anunță-mă și pe mine. Poți folosi @cu_lili_in_bucatarie pe Instagram, @CuLiliinbucatarie pe Facebook și așa voi afla și eu că te-ai bucurat de o rețetă de a mea.
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!