Smoothie-ul este o bautura consistenta, care ofera satietate, hidrateaza si contine fructe sau legume, apa sau lapte, gheata. De calitatea ingredientelor alese depinde, intr-un final, nivelul tau de energie din zilele in care alegi sa bei smoothie. Este recomandat sa alegi fructe si legume proaspete, eventual bio, pentru a te bucura atat de consistenta smoothie-ului, cat si de bogatia de vitamine si minerale.

Azi am ales să fac un smoothie cu zmeură si lapte de ovăz fără zahar.

Această rețetă simplă de smoothie sănătos cu zmeură este potrivită mai ales pentru zilele fierbinți de vară, deoarece îți va răcori corpul în mod plăcut și îi va da energie. Cea mai bună metodă de a savura acest smoothie este dacă îl torni în pahare înalte și îl bei cât mai repede posibil folosind un pai gros din hârtie. E delicios!

Ingrediente:

1/2 cană de zmeură

1 cană de lapte de ovăz fără zahăr Naturli’

Mod de preparare:

Amestecă toate ingredientele până la omogenizare și servește băutura smoothie cât mai repede posibil.



Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe

Facebook și Instagram:

De asemenea, dacă ți-a plăcut rețeta, apreciez dacă o distribui. Iar dacă o pregătești și tu, anunță-mă și pe mine. Poți folosi @cu_lili_in_bucatarie pe Instagram, @CuLiliinbucatarie pe Facebook   și așa voi afla și eu că te-ai bucurat de o rețetă de a mea.