Când nu prea am timp să stau în bucătărie apelez întotdeauna la legumele congelate FrescoVerde. Sunt foarte bune și mă ajută să prepar ceva bun într-un timp record.

 Ingrediente:

500 gr carne de vițel

1 ceapă

4-6 căței de usturoi

O pungă amestec legume tigaie Frescoverde

50 ml ulei

1 lingură amidon

400 ml lapte

pătrunjel

Mod de preparare:

Punem la călit în ulei, ceapa tocată mărunt și usturoiul . 

Cât timp ceapa se călește, tăiem cubulețe carnea de vițel. O adăugăm peste ceapă și usturoi, o lăsăm să se prăjească până își schimbă culoarea, punem un pahar de apă și o lăsăm la fiert.



 După ce e fiartă și scade apa, adăugăm legumele și iar puțină apă și lăsăm să mai dea cateva clocote.


 Când a scăzut din nou apa, adăugăm amidonul și laptele. Se va forma un sos, pe care îl lăsăm sa fiarbă să se îngroașe. Dacă e prea gros se adaugă lapte până sosul este la consistența dorită. 




La final presărăm pătrunjel.