Carne de vițel cu legume la tigaie

 


Când nu prea am timp să stau în bucătărie apelez întotdeauna la legumele congelate FrescoVerde. Sunt foarte bune și mă ajută să prepar ceva bun într-un timp record.

 Ingrediente:

500 gr carne de vițel

1 ceapă

4-6 căței de usturoi

O pungă amestec legume tigaie Frescoverde

50 ml ulei

1 lingură amidon

400 ml lapte

pătrunjel

Mod de preparare:

Punem la călit în ulei, ceapa tocată mărunt și usturoiul . 

Cât timp ceapa se călește, tăiem cubulețe carnea de vițel. O adăugăm peste ceapă și usturoi, o lăsăm să se prăjească până își schimbă culoarea, punem un pahar de apă și o lăsăm la fiert.



 După ce e fiartă și scade apa, adăugăm legumele și iar puțină apă și lăsăm să mai dea cateva clocote.


 Când a scăzut din nou apa, adăugăm amidonul și laptele. Se va forma un sos, pe care îl lăsăm sa fiarbă să se îngroașe. Dacă e prea gros se adaugă lapte până sosul este la consistența dorită. 




La final presărăm pătrunjel.




0 Comments

Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!

Follow Me On Instagram