Când nu
prea am timp să stau în bucătărie apelez întotdeauna la legumele congelate
FrescoVerde. Sunt foarte bune și mă ajută să prepar ceva bun într-un timp
record.
500 gr carne de vițel
1 ceapă
4-6 căței de usturoi
O pungă amestec legume tigaie Frescoverde
50 ml ulei
1 lingură amidon
400 ml lapte
pătrunjel
Mod de preparare:
După ce e fiartă și scade apa, adăugăm legumele și iar puțină apă și lăsăm să mai dea cateva clocote.
Când a scăzut din nou apa, adăugăm amidonul și laptele. Se va forma un sos, pe care îl lăsăm sa fiarbă să se îngroașe. Dacă e prea gros se adaugă lapte până sosul este la consistența dorită.
La final presărăm pătrunjel.
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!