Ingrediente:
1 cutie- 300 gr- tăiței cu ouă de prepeliță
1 pungă de hribi (congelați)
o ceapă
3-4 căței de usturoi
3 linguri de ulei
300 ml lapte
Sare, piper
1 linguriță de aromă concentrată de bacon
pătrujel
Mod de preparare:
Preparaţi tăiţeii conform instrucţiunilor de pe ambalaj,
scurgeţi şi clătiţi. Eu i-am fiert cca. 6 minute.
Înfierbântăm uleiul, punem la prăjit ceapa și usturoiul
tăiate mărunt. Cănd simțim aroma plăcută de usturoi, adăugăm și hribii sau
ciupercile. Adăugăm ½ cană de apă. Lăsăm la fiert până scade apa. Când apa a
scăzut adăugăm laptele și lăsăm să de câteva clocote. În loc de lapte puteți
adăuga smântână de gătit, dar nouă ne place mai mult cu lapte.
La final adăugăm tăițeii și aroma de bacon. Amestecăm
bine cu sosul și punem pătrunjelul.
Și uite așa am făcut o delicioasă mâncare din tăiței cu
ouă de prepeliță cu hribi și cu aromă de bacon. Nu pot să va descriu ce gust
bun au avut. Atât pot sa vă spun că s-au mâncat porții duble. Să încercați și voi, să vedeți cât este de bună!
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!