Ingrediente:

1 cană (250 ml) făină

1/2 linguriță sare

1/2 linguriță piper negru

1 ou

200 ml lapte

100 gr unt topit

100 gr cașcaval

Mod de preparare:

Într-un castron mare punem ouăle, cașcavalul dat pe răzătoare, sarea, piperul și le batem bine. Adăugăm făina și laptele. Se amestecă treptat până se combină bine. Apoi, amestecăm untul topit.

Punem aparatul pentru bubble waffle la o temperatură de 180 de grade și îl lăsăm să se încingă până se stinge becul verde, umplem acele bule cu mixul pe care l-am creat, setând aparatul la 2 minute și jumătate, pe urmă întoarcem din mânere aparatul la 180 de grade și îl lăsăm acele 2 minute și jumătate să se coacă. Când a trecut timpul, avem avertizare sonoră, revenim cu aparatul la poziția inițială și ridicăm capacul, vafele trebuie sa aiba o culoare uniforma. Ca topping putem folosi ce vrem. Eu le-am servit alături de ouă ochiuri și castravete murat.

Aparatul îl puteți achiziționa de pe site-ul www.foodyol.ro.

Spor la gatit!






                                          Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe

Facebook Instagram și Youtube  :

De asemenea, dacă ți-a plăcut rețeta, apreciez dacă o distribui. Iar dacă o pregătești și tu, anunță-mă și pe mine. Poți folosi @cu_lili_in_bucatarie pe Instagram, @CuLiliinbucatarie pe Facebook   și așa voi afla și eu că te-ai bucurat de o rețetă de a mea.