Ingrediente:

1 borcan -400 gr- hribi (ciuperci)

1 conservă de fasole alba Arovit

1 ceapă mare

3 căței de usturoi

50 ml ulei

1 cană de lapte de ovăz

sare și piper după gust

pătrunjel

 

Mod de preparare:

Tăiem mărunt ceapa și tocăm usturoiul.

Punem uleiul într-o tigaie adâncă și prăjim ceapa timp de 5 minute la foc mic până la mediu, apoi adăugăm usturoiul și hribii sau ciupercile. Se mai călesc încă 5-8 minute, apoi se adaugă fasolea și se amestecă încă 1-2 minute. Completăm cu apă, atât cât să fie acoperită compoziția și se lasă la fiert 15- 20 minute, până scade apa. Se condimentează după gust cu sare și piper.

Adăugăm  lapte de ovăz, pătrunjel și mai lăsăm să dea câteva clocote.

Dacă este necesar, adăugați mai mult lichid pentru a dilua sosul (în special dacă doriți să îl folosiți ca supă).

Mâncarea noastră este gata și vă doresc poftă bună!







Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe

Facebook Instagram și Youtube  :

De asemenea, dacă ți-a plăcut rețeta, apreciez dacă o distribui. Iar dacă o pregătești și tu, anunță-mă și pe mine. Poți folosi @cu_lili_in_bucatarie pe Instagram, @CuLiliinbucatarie pe Facebook   și așa voi afla și eu că te-ai bucurat de o rețetă de a mea.