Cel mai bun moment al anului pentru inima mea iubitoare de mâncare este, în sfârșit, în plină desfășurare: SEZONUL SUPELOR ESTE AICI!!!

Supa este una dintre mesele mele preferate din toate timpurile, dar  mai ales de acum când începe să iși facă loc frigul.

De data aceasta am răspuns provocării lansate de cei de la Arovit “O zi vegetariana” și cum îmi plac tare mult supele, am ales să fac o supă cremă de ardei copți.

Dacă ești iubitor de supă de ardei roșu prăjit, sau doar de supă în general, vei ADORA această rețetă cremoasă de supă de ardei roșu prăjit. Este…

Ingrediente:

1 ceapa

2 morcovi

4 cartofi

1 cățel de usturoi

100 ml ulei de măsline

O cană de roșii pasate Arovit

Un borcan de ardei copți în oțet Arovit

1-2 linguri ulei cu busuioc

Cimbru, sare  și piper după gust

Mod de preparare:

Spălăm și curățim legumele. Tăiem ceapa cubulețe, iar morcovul îl dăm pe răzătoare.

Adaugă puțin ulei de măsline, ceapă și morcov în oala de supă preferată și gătim până se înmoaie. Adaugăm cartofii, pasta de roșii, ardeii copți și apă, cât să le acopere și le lăsăm la fiert. Condimentăm supa cu sare, piper , cimbru, dar adăugăm și cățelul de usturoi. Cănd toate legumele sunt fierte, le pasăm cu un mixer vertical. Gustăm și dacă mai trebuie mai adăugăm sare sau piper.

Cine vrea poate să pună și puțin lapte vegetal, mie îmi place de migdale.

Supa cremă de ardei roșu prăjit se servește caldă,  cu crutoane de pâine.

Sper că veți încerca această rețetă de supă cremoasă de ardei roșu prăjit foarte curând – este o bunătate sănătoasă, confortabilă și reconfortantă! Dacă faceți această rețetă, asigurați-vă că lăsați un comentariu.

 




                                       Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe

Facebook Instagram și Youtube  :

De asemenea, dacă ți-a plăcut rețeta, apreciez dacă o distribui. Iar dacă o pregătești și tu, anunță-mă și pe mine. Poți folosi @cu_lili_in_bucatarie pe Instagram, @CuLiliinbucatarie pe Facebook   și așa voi afla și eu că te-ai bucurat de o rețetă de a mea.