Ingrediente
pentru o tavă de chec:
- 100 gr mălai
- 100 gr zahăr
- aromă gel grapefruit
- 1 plic praf de copt
- 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
- 1 varf linguriță sare
- 125 ml ulei Zorian
- 85 gr iaurt
- 60 ml lapte
- 1 ou
- grapefruit
Mod de
preparare:
Am încălzit
cuptorul la 180 grade și am tapetat o formă de chec de yena, cu hartie de copt.
Am presărat puțin zahăr peste și am pus felii de grapefruit.
Într-un
castron mare am amestecat ingredientele uscate. Separat am amestecat bine
uleiul, iaurtul, laptele, vanilia și oul. Am amestecat apoi usor ingredientele
lichide cu cele umede.
L-am copt
aprox 35 min, după care le-am scos din cuptor și l-am lăsat câteva minute să se
răcească și l-am răsturnat pe o farfurie la odihnă.
Poftă
bună!
Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!