Ingrediente pentru o tavă de chec:

- 150 gr făină

- 100 gr mălai

- 100 gr zahăr

- aromă gel  grapefruit

- 1 plic praf de copt

- 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu

- 1 varf linguriță sare

- 125 ml ulei Zorian

- 85 gr iaurt

- 60 ml lapte

- 1 ou

- aroma gel vanilie

- grapefruit

Mod de preparare:

Am încălzit cuptorul la 180 grade și am tapetat o formă de chec de yena, cu hartie de copt. Am presărat puțin zahăr peste și am pus felii de grapefruit.

Într-un castron mare am amestecat ingredientele uscate. Separat am amestecat bine uleiul, iaurtul, laptele, vanilia și oul. Am amestecat apoi usor ingredientele lichide cu cele umede.

L-am copt aprox 35 min, după care le-am scos din cuptor și l-am lăsat câteva minute să se răcească și l-am răsturnat pe o farfurie la odihnă.

Poftă bună!





                                         Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe

Facebook Instagram și Youtube  :

De asemenea, dacă ți-a plăcut rețeta, apreciez dacă o distribui. Iar dacă o pregătești și tu, anunță-mă și pe mine. Poți folosi @cu_lili_in_bucatarie pe Instagram, @CuLiliinbucatarie pe Facebook   și așa voi afla și eu că te-ai bucurat de o rețetă de a mea.