Ingrediente:

400 gr carne de pui, pulpe dezosate, piept de pui

1 ceapă

2 căței de usturoi

1 ardei gras roșu

250 gr de ciuperci din conservă

2 linguri dulceață ardei iute

2-3 linguri de ulei

½ pahar vin alb

sare și piper

mărar

Mod de preparare:

Carnea o tăiem cubulețe potrivite.

Uleiul, ceapa, usturoiul, ardeiul și ciupercile se adaugă în oala magică Cook4Me pe programul "Rumenire" timp de 2 minute. Pe urmă punem și carnea încă 2 minute.  După adăugăm și celelate  ingrediente și se gătește timp de 20 minute pe modul "Gătire sub presiune".

Tigaia picantă se poate servi ornată cu puțin mărar și pătrunjel si se potriveste de minune cu o porție de orez sau mămăliguță.


                                         Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe

Facebook Instagram și Youtube  :

De asemenea, dacă ți-a plăcut rețeta, apreciez dacă o distribui. Iar dacă o pregătești și tu, anunță-mă și pe mine. Poți folosi @cu_lili_in_bucatarie pe Instagram, @CuLiliinbucatarie pe Facebook   și așa voi afla și eu că te-ai bucurat de o rețetă de a mea.