Ingrediente:

400 g aluat pentru foietaj Morărița

1 ou bătut

o linguriță turmeric

300 g brânză rulou din lapte de bivoliță și capră La Colline

2-3 linguri iaurt din lapte de bivoliță La Colline

sare, piper, mărar verde

rucola pentru condițele morcovilor

Mod de preparare:

Decongelăm aluatul pentru foietaj până ajunge la temperatura camerei. Tăiem foaia de aluat în fâșii de 1.5 cm grosime. Rulăm strâns în jurul conurile metalice. Asezăm în tava tapetată cu hârtie de copt, ungem cu oua bătut amestecat cu turmeric. Dacă vreți puteți pune și 2 picături de colorant roșu. Coacem 15 minute la 200°C. Lăsăm să se răcească puțin, apoi îndepărtăm formele. După care lăsăm rulourile să se răceasca foarte bine.

Pentru cremă, amestecăm bine brânza cu iaurtul, până devine cremoasă. Am avut 2 rulouri de  brânză din lapte de bivoliță și unul de capră. Crema de brânză trebuie să fie nu prea tare, dar nici prea moale. Condimentăm după gust cu sare, piper și mărar. Mutăm într-un poș și umplem rulorile de foietaj. Folosim rucola proaspătă pentru “codițele morcovilor”.






Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe

Facebook Instagram și Youtube 

De asemenea, dacă ți-a plăcut rețeta, apreciez dacă o distribui. Iar dacă o pregătești și tu, anunță-mă și pe mine. Poți folosi @cu_lili_in_bucatarie pe Instagram, @CuLiliinbucatarie pe Facebook   și așa voi afla și eu că te-ai bucurat de o rețetă de a mea.