Îmi plac foarte mult vasele de fontă. Am atat oale
emailate, cat și tigăi rotunde și cu striații. Prețuri bune și reduceri găsiți pe
site-ul www.ceaunefonta.ro, de unde le
am și eu.
Avem nevoie de:
-cartofi
-telemea
-cozi de ceapă și usturoi
-sare, piper, boia
-unt
-tigaie de fontă
Mod de preparare:
Nu am pus cantități, căci această rețetă se poate face cu ce avem rămas prin frigider.
Am fiert cartofii,într-o oală cu apă și sare, până când
intră furculița în ei. Îi stoarcem de apă. Punem tigaia de fontă să se
încălzească, adăugăm o lingură de unt și cartofii. Adăugăm piper și boia, căte
o linguriță din fiecare. Adăugăm cozile de ceapă și usturoi tăiate mărunt,
amestecăm bine. La urmă punem telemeaua dată pe răzătoare. Amestecăm până
începe telemeaua să se topească. Îi servim presărați cu parmezan și pătrunjel.
Vă doresc poftă bună!
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!