Îmi plac foarte mult vasele de fontă. Am atat oale emailate, cat și tigăi rotunde și cu striații. Prețuri bune și reduceri găsiți pe site-ul www.ceaunefonta.ro, de unde le am și eu.

Avem nevoie de:

-cartofi

-telemea

-cozi de ceapă și usturoi

-sare, piper, boia

-unt

-tigaie de fontă

Mod de preparare:

Nu am pus cantități, căci această rețetă se poate face cu ce avem rămas prin frigider.

Am fiert cartofii,într-o oală cu apă și sare, până când intră furculița în ei. Îi stoarcem de apă. Punem tigaia de fontă să se încălzească, adăugăm o lingură de unt și cartofii. Adăugăm piper și boia, căte o linguriță din fiecare. Adăugăm cozile de ceapă și usturoi tăiate mărunt, amestecăm bine. La urmă punem telemeaua dată pe răzătoare. Amestecăm până începe telemeaua să se topească. Îi servim presărați cu parmezan și pătrunjel.

Vă doresc poftă bună!




Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe

Facebook Instagram și Youtube 

De asemenea, dacă ți-a plăcut rețeta, apreciez dacă o distribui. Iar dacă o pregătești și tu, anunță-mă și pe mine. Poți folosi @cu_lili_in_bucatarie pe Instagram, @CuLiliinbucatarie pe Facebook   și așa voi afla și eu că te-ai bucurat de o rețetă de a mea.