Tablourile fac parte din lista accesoriilor care nu trebuie să lipsească din nicio casă. Cu rolul de a înfrumuseța orice loc în care sunt puse. Iată că tablourile canvas sunt soluția!

Tablourile canvas personalizate reprezintă una dintre manifestările artei de expus pe perete în era digitalizării. Dar pentru a se ridica la nivelul de artă, tablourile canvas personalizate trebuie sa stărnească o emoție, la fel cum o pictura sau o fotografie de artă o face.

Ce sunt tablourile canvas personalizate?

Tablourile canvas personalizate sunt printuri pe canvas întinse pe șasiu, care se pot expune pe perete cu sau fără ramă, în funcție de imaginea printată și de calitatea întinderii canvasului pe șasiu. Canvas-ul este o pânză albă, opacă, din poliester și bumbac, cu o textură similară celei utilizare în pictura clasică, fiind destinată realizării de tablouri digitale. Canvas-ul este tratat special pentru imprimări de calitate; astfel, imaginea imprimată pe pânza canvas își păstrează caracteristicile. Mai mult, canvas-urile personalizate sunt rezistente la umiditate. Șasiul este cadrul de lemn pe care se întinde canvasul printat și este preluat de la tehnica picturii pe pânză care este întinsă pe șasiu pentru a avea un aspect plăcut și potrivit expunerii pe perete. Suprafața șasiului care vine în contact cu canvasul prezintă o teșitură la interior sau o mica ridicătura ca un cioc care împiedică muchia interioară a șasiului să se vadă prin canvas.

Imprimarea pe canvas este modalitatea ideală pentru realizarea de tablouri personalizare, oferind posibilitatea de a aduce la viață imaginile dorite. Canvas-urile personalizate pot surprinde imagini unice sau un colaj din fotografiile preferate. Alternativ, imaginea dorită poate fi secționată și dispusă pe mai multe canvas-uri pentru un efect vizual impresionant. Pânza de canvas este folosită de asemenea pentru decorațiuni interioare, spații de locuit, restaurante, baruri, birouri, interioare de magazine, boutique-uri, precum și la realizarea sistemelor de expunere și afișaj, roll-up textil, x-banner, l-banner.

Aceste tablouri canvas le putem comanda la Marele Print.

Marele Print este un producător de sisteme expoziționale de mari dimensiuni, de la printuri indoor și outdoor, branding de eveniment, auto sau de spații comerciale, POSM și mese sampling (standuri expoziționale).

Ce este masa sampling?

Masa sampling este un sistem expozițional care asigură o portabilitate ridicată, ideal pentru interior, de nelipsit în campaniile de promovare. Poate fi folosită pentru orice fel de activități de sampling, pentru demonstrații, informare etc. Fără doar și poate, o masă sampling conferă vizibilitate, ceea ce o transformă în produsul publicitar ideal pentru a atrage atenția de la depărtare. Fiind ușoare și portabile, mesele sampling pot fi mutate oriunde și oricând, cu minimum de efort. Masa sampling se poate personaliza. Marele Print  realizează personalizarea, prin decorarea cu autocolant laminat a footer-ului şi a header-ului.

Dacă sunteți interesați de o soluție personalizată, Marele Print vă poate ajuta! Nu mai stați pe ganduri, puteți câștiga cu ei o experiență completă alături de un partener de încredere.

Voi ce tablou canvas personalizat ați dori?

 


Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe

Facebook Instagram și Youtube 

De asemenea, dacă ți-a plăcut rețeta, apreciez dacă o distribui. Iar dacă o pregătești și tu, anunță-mă și pe mine. Poți folosi @cu_lili_in_bucatarie pe Instagram, @CuLiliinbucatarie pe Facebook   și așa voi afla și eu că te-ai bucurat de o rețetă de a mea.