Usureaza-ti activitatile din casa cu produsele Swiffer!

Curatenia a reprezentat dintotdeauna un factor de stres in ceea ce priveste timpul liber. Simti ca uneori nici produsele de curatenie nu te mai ajuta sa faci treaba dorita prin casa?

Ei bine, am vrea sa iti prezentam produsele din gama Swiffer pe care cu siguranta le vei integra in rutina ta de curatenie.

Micile tale ajutoare sunt aici !

Swiffer reinventeaza modul in care poti face curat, transformand tot acest proces intr-unul mai usor si mai rapid ca niciodata, pentru a castiga mai mult timp liber de a sta cu familia.

Starter Kit-ul include:

Mopul cu un cap pivotant la 360 ° care curata oriunde, chiar si in locuri greu accesibile, cum ar fi sub frigidere, cuptoare si canapele, precum si colturi si margini

Lavetele uscate groase ce retin praful, murdaria si parul.

Cine a spus că Swiffer înseamnă doar curățarea cu lavete uscate? Au creat lavetele umede Swiffer special pentru parchet, podele din lemn, gresie sau linoleum. Laveta se fixează ușor în spațiile speciale de pe mop și absoarbe, dizolvă și reține murdăria. Pentru a curăța petele dificile, înclină mopul și folosește banda verde de pe lavetă. În plus, mopul are un cap flexibil, ce se rotește 360° și permite curățarea locurilor greu accesibile, cum ar fi sub canapele, paturi și mașini de spălat vase.

Lavetele umede dizolva murdaria si o retin, lasand un miros proaspat si curat.

Îți dorești o curățare rapidă și ușoară a casei tale? Swiffer este ajutorul tău de zi cu zi în menținerea curățeniei! Pămătuful pentru praf și mopul cu lavete uscate prind și rețin praful și murdăria. În plus, lavetele umede absorb cu ușurință petele lichide.

Curățenia nu a fost niciodată atât de ușoară. Încearcă și tu noul Swiffer!

Pamatuful (Duster) care capteaza si retine praful, parul si alergeni de la acarieni, pisici si câini de pe aproape orice suprafata, indiferent de inaltime.

 




Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe

Facebook Instagram și Youtube 

De asemenea, dacă ți-a plăcut rețeta, apreciez dacă o distribui. Iar dacă o pregătești și tu, anunță-mă și pe mine. Poți folosi @cu_lili_in_bucatarie pe Instagram, @CuLiliinbucatarie pe Facebook   și așa voi afla și eu că te-ai bucurat de o rețetă de a mea.