Am
folosit ca măsură 1 cană de 200 ml . Este mai ușor să măsori ingredintele cu
cana sau lingura, decât să stai să mai cântărești .
Ingrediente:
– 3 ouă
– 1 plic
de budincă de ciocolată
– 1
lingură de cacao
– 1 cană
de zahăr brun
– 1/2 cană
de ulei
– 1 praf
de copt
– 1 cană și
jumătate de făină
– 1 cană
de lapte
Mod de
preparare:
Albușurile se bat spumă, se adaugă zahărul. Gălbenușurile le amestecăm cu uleiul. În galbenușuri se adaugă 1 lingură de cacao și budinca de ciocolată. Apoi se pune și laptele și se amestecă bine. Făina se amestecă cu praful de copt și se adaugă la compoziția de gălbenușuri. La urmă se adaugă și albusurile bătute. Compoziția de chec se toarnă într-o tavă tapetată cu hârtie de copt. Checul cu budincă de ciocolată se dă la cuptor la 180 grade, cca. 40 minute, până se coace și facem testul cu o scobitoare.
Poftă
bună!
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!