Ciorba rădăuțeană este delicioasă și extrem de usor de făcut.
Am folosit
1 piept de pui dezosat
amestec legume pentru supe si ciorbe Driedfruits
2 galbenusuri
300 ml smantana
Sare, piper
usturoi - 2-3 catei
Carnea se
spală bine si se pune la fiert. Eliminăm spuma care se formează in timpul
fiertului. După ce eliminăm bine spuma și incepe supa să fiarbă adăugăm amesteculde legume pentru supe și ciorbe și sare. Separat se bat cele două gălbenusuri
cu smantană si se adaugă putină zeamă din supă. Adaugăm în oală și amestecăm
bine. Potrivim cu sare și piper după gust si mai lăsăm să fiarbă timp de 2-3
minute. Se oprește focul și se adaugă usturoiul pisat si pătrunjelul tocat
mărunt.
A ieșit foarte bună și am făcut-o foarte repede.
Poftă bună!
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!