Ritmul alert al vieților noastre ne invață să ne organizăm cu mai multă responsabilitate!

Aţi avut surpriza vreodată să puneţi la spălat tricoul alb preferat şi să îl scoateţi roz datorită vreunei şosete roşii rătăcite printre rufe în maşina de spălat? Ai privit vreodată îngrozit cum lenjeria ta preferată a devenit fadă sau gri după ce a fost spălată cu haine de alte culori? Mai mult de șapte din zece persoane au realizat că au avut propriile incidente din cauza anumitor culori.

Haine în culori diferite împreună la spălat? Desigur! Din fericire, s-a inventat ceva mai tare decat smartphone-ul si roata la caruta. Un servetel care „suge” excesul de culoare din masina de spalat. Arata precum sugativa din copilarie pe care o foloseai cand iti patai caietul de cerneala cu o singura mentiune. In copilarie, daca ti se pata caietul, sugativa strangea doar excesul de cerneala dar pata ramanea. Cu K2R nu ramane nicio pata pe niciun tricou si tot excesul de culoare intra in servetel.

Colour Catcher te ajută să speli hainele într-un mod mai sigur și mai eficient. Scapă de o grijă și salvează timp, bani și energie.  Servețelele captatoare de culoare Colour Catcher împiedică transferul culorilor între haine, ajutându-te să economisești timp și bani.  Descoperă șervețelele Colour Catcher care:

Previn transferul culorilor între haine,

Permit spălarea hainelor de culori diferite,

Protejează strălucirea culorilor,

Previn apariția nuanțelor cenușii.

Șervețelul Colour Catcher acționează ca un magnet, captând excesul de culoare și murdărie din apă, în timpul spălării. Dovada este în produs!

Tot ce trebuie să faci este să:

Desfaci șervețelul Colour Catcher și să îl pui în cuva mașinii de spălat.

Introduci hainele tale alături de detergentul pe care îl folosești în mod obișnuit.

Stai liniștit si fără griji.

La finalul ciclului de spălare, scoți șervețelul, îl arunci și te bucuri de hainele tale

Economisesc atat de mult timp pentru ca nu mai stau sa sortez hainele. Le iau cu bratul, cat incap, indiferent de material, culoare, textura, programez masina la 60 de grade, am testat servetelul si la 90 de grade dar nu toate hainele suporta si il las sa-si faca treaba si si-o face bine, trust me!