Dacă vreți să vă impresionați familia,chiar și musafirii când aveți, pregătiți acest aperitiv și nu veți regreta!

Azi vă arăt un minunat aperitiv pe care vi-l recomand și nici nu știti câte arome are și ce gust are!!! Ideea am luat-o din rețeta ce am văzut-o la Lulu pe blog. Am făcut câteva modificari și iată ce a rezultat. Brânza combinată cu dulceața de ardei iute e o nebunie.

Ingrediente:

2 gogosari frumosi

100 g caș sau brânză

dulceață de ardei iute Pivnița Bunicii

3-4 cârnăciori sau șuncă

2 oua

sare

piper

Mod de preparare:

Cârnăciorul îl tăiem bucățele. Dacă avem șuncă o lăsăm așa felii. Cașul îl dăm pe răzătoare.

Gogoșarii îi curățim de cotoare și semințe și începem să îi umplem. Punem un strat de caș, adăgăm peste caș un strat de duceață de ardei iute, iar caș, apoi cârnăciorii sau șunca. Deasupra spargem câte un ou; condimentăm cu sare, piper. Punem gogoșarii într-o tavă tapetată cu hârtie de copt sau într-un vas termorezistent uns cu unt și lăsăm la cuptor la foc moderat până se coaguleaza oul.

Îi servim calzi sau reci cu dulceață de  ardei iute, deasupra. Simplu și gustos.

Rețeta este și în format video.

Poftă bună!


Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe

Facebook Instagram și Youtube 

De asemenea, dacă ți-a plăcut rețeta, apreciez dacă o distribui. Iar dacă o pregătești și tu, anunță-mă și pe mine. Poți folosi @cu_lili_in_bucatarie pe Instagram, @CuLiliinbucatarie pe Facebook   și așa voi afla și eu că te-ai bucurat de o rețetă de a mea.