Dacă
vreți să vă impresionați familia,chiar și musafirii când aveți, pregătiți acest
aperitiv și nu veți regreta!
Azi vă arăt
un minunat aperitiv pe care vi-l recomand și nici nu știti câte arome are și ce
gust are!!! Ideea am luat-o din rețeta ce am văzut-o la Lulu pe blog. Am făcut
câteva modificari și iată ce a rezultat. Brânza combinată cu dulceața de ardei
iute e o nebunie.
Ingrediente:
2
gogosari frumosi
100 g caș
sau brânză
dulceață de ardei iute Pivnița Bunicii
3-4 cârnăciori
sau șuncă
2 oua
sare
piper
Mod de
preparare:
Cârnăciorul
îl tăiem bucățele. Dacă avem șuncă o lăsăm așa felii. Cașul îl dăm pe răzătoare.
Gogoșarii
îi curățim de cotoare și semințe și începem să îi umplem. Punem un strat de caș,
adăgăm peste caș un strat de duceață de ardei iute, iar caș, apoi cârnăciorii
sau șunca. Deasupra spargem câte un ou; condimentăm cu sare, piper. Punem gogoșarii
într-o tavă tapetată cu hârtie de copt sau într-un vas termorezistent uns cu
unt și lăsăm la cuptor la foc moderat până se coaguleaza oul.
Îi servim
calzi sau reci cu dulceață de ardei iute, deasupra. Simplu și gustos.
Rețeta este și în format video.
Poftă
bună!
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!