BLACK FRIDAY la Silhouette Medical Beauty

     Sunt situații în care încrederea în tine nu vine de la sine, aşa că este recomandat să te foloseşti de schimbări pentru a începe să te simţi mai bine cu tine! Trebuie să faci câteva schimbări în tot ceea ce ţine de atitudine, garderobă, dietă sau rutina de beauty, iar aceste modificări te vor face să păşeşti pe stradă cu o atitudine plină de încredere faţă de corpul tău. Eu am ales să trec pe la un salon pentru o epilare definitivă.

Epilarea definitivă poate rezolva multe probleme legate de părului nedorit. Salonul căruia i-am călcat pragul este  Silhouette Medical Beauty. Cu o experiență de peste 25 ani pe piața de beauty din România, pentru Silhouette principiile de bază sunt calitatea, excelența, grija pentru oameni și tot ce e frumos și sănătos. Vă recomand cu drag să treceți pe la ei, dacă vreți să vă rasfațati un pic. M-ai ales acuma când  cele mai mari reduceri din an le puteți găsi la Silhouette Medical Beauty, vizitând  site-ul lor Silhouette.ro. Da!!! Este BLACK FRIDAY la Silhouette Medical Beauty. Campania este valabilă în perioada 9 – 16 noiembrie.

Deoarece echipa de excepție care este compusă din medici de excelență și experți beauty are grijă de frumusețea și sănătatea pacienților lor oferă și carduri de fidelitate, în baza căruia se poate beneficia de o serie de avantaje, scheme inovatoare de tratament, având la dispoziție tehnologie de ultimă generație, executate la cele mai înalte standarde medicale.


În această campanie de black friday ce o găsiți pe Silhouette.ro puteți beneficia de reduceri la :

- Tratament anti-aging si pete pigmentare Dermia

- Expert Peelings

- Tratamente estetice faciale

- Tratamente corporale

- Injectări buze și riduri

- Tratamente laser

- Evaluarea Spectro Check

- Epilare definitivă

- 1+1 produs cadou, oferte de produse cosmetice.

Durata tratamentului de epilare definitivă variază în funcție de zona epilată: pentru buza superioară, bărbie, axilă sau inghinal, tratamentul dureaza între 5 și 20 minute. În cazul gambelor și antebrațelor, durează undeva între 30 minute și 1 oră și jumătate.

Silhouette m-a surprins ce tehnologii are, tehnologii executate la cele mai înalte standarde medicale. O să profit de această campanie de Black Friday la Silhouette și o să apelez și la evaluarea Silhouette Spectro Check, care în mai puțin de 3 minute detectează si monitorizează markerilor fiziologici. Astfel o să am o evaluarea  a bilanțurilor nutriționale: vitamine, minerale, metale grele, a  funcțiilor fiziologice, a stării de stress. 

Vă mulțumesc pentru experiența frumoasă de care am avut parte ,profesionalism și produse de o calitate deosebită. Recomand cu drag și încredere Silhouette Medical Beauty.

De Black Friday, vă gândiți să faceți ceva pentru voi? Ce ați alege de Black Friday de la Silhouette?

Sursa foto : silhouette.ro