Cum am grijă de grădina mea

Bun găsit dragii mei.

Din alte postări și discuții cred că ați văzut că eu stau la casă. Am o casă la țară. Și bineînțeles că am și grădină. În fiecare an îmi fac cumpărăturile pentru grădină de pe Hectarul .ro, care este un magazin pesticide și fertilizanți.

Acuma am nevoie de mai multe produse, dar o să încep cu fertilizanții. Deoarece grădina trebuie săpată toamna, solul trebuie ajutat, mai ales dacă este un sol mai sărac.

Procesul de fertilizare a solului este un aspect esențial pentru creșterea și dezvoltarea plantelor și legumelor. Acestea au nevoie de diverse elemente nutritive care contribuie la fixarea rădăcinii în sol, depozitarea substanțelor de rezervă, creșterea rezistenței la ger și stimularea masei vegetative. Elementele nutritive de care toate plantele și legumele au nevoie sunt: azot, fosfor, potasiu, calciu, magneziu, sulf, bor, cupru, mangan, zinc, fier și aluminiu. În lipsa lor, plantele și legumele fie nu cresc, fie se dezvoltă parțial.  Pe site-ul Hectarul.ro găsim o varietate de produse la un preț foarte bun de Black Friday. Ce trebuie să aflați și eu mă bucur, este că toate categoriile din site vor fi incluse în Black Friday. Reducere maximă Black Friday va fi de 70%. O să pot achiziționa produse atât pentru fertilizarea de toamnă cât și de cea de primăvară. Campania de Black Friday  este în perioada 10.11.2022 până în 15.11.2022.

Fertilizarea de toamnă este fertilizarea de bază. Fertilizarea de toamnă se face după săpat și arat și are avantajul sincronizării cu înghețul, care face posibilă eliminarea germenilor și a bacteriilor din sol. Aceasta este foarte eficientă deoarece acoperă necesarul plantelor în perioada de vegetație, iar efectele sale benefice de durata fac ca lucrările de primăvară să fie mai restrânse și mai superficiale.

 În această perioadă se aplică tratamente cu îngrășăminte organice și minerale, pe care solul le absoarbe în mod natural, treptat, pe o perioadă destul de extinsă. Am început cu o detoxifiere a solului, produsul achiziționat de pe Hectarul.ro de Black Friday  o să își facă treaba, dar o să folosesc acuma toamna și îngrășăminte granulate, iar în primăvară biostimulatori.




Îmi place sa pun în grădină din toamnă usturoi și ceapă. Fac fertilizarea solului, dar cu temperaturile sunt mai ridicate decât în alți ani și o să înceapă să iasă mai repede cred că ar fi bine să am și ceva pesticide. Campania de Black Friday de la Hectarul.ro mă ajută și de data aceasta. O să pot achiziționa ceva pesticide pentru usturoi și ceapă. Dar o să iau și pentru flori și pomii fructiferi. În această campanie campania de Black Friday de la Hectarul.ro o să profit de ocazie și o să  îmi fac un stoc atât de pesticide și fertilizanți.

Voi cum aveți grijă de grădină? Vă place oferta de Black Friday de la Hectarul.ro?