Ce încălțăminte ne putem alege în funcție de sezon de pe Kalapod

Bine v-am găsit!

Azi vreau să vă spun cum îmi aleg eu încălțămintea. De multe ori cumpăr, nu numai din magazinele fizice, ci și din cele online. Azi m-am oprit pe site-ul Kalapod. De ce? Pentru că au foarte multe promoții de Black Friday și putem să ne luăm la un preț foarte bun incălțăminte pentru toate sezoanele.

 Ce pot lua de Black Friday de pe Kalapod

Pentru iarnă am văzut câteva modele de cisme și ghete, atât pentru mine cât și pentru fetele mele. Fiind atât de diversificate modelele și materialul din ce sunt confecționate, alegerea este greu de făcut. Pentru că vine iarna și temperaturile o să fie scăzute, trebuie să ne orientăm ca încălțămintea să fie realizată din materiale care să mențină temperatura normală a corpului, indiferent de cum este vremea afară. Eu fiind mai friguroasă am nevoie de o pereche de încălțăminte care să îmi încălzească picioarele, în ciuda frigului din exterior, iar fetele mele care fac multe drumeții au nevoie și ele de o astfel de încălțăminte, ca să poată suporta bine temperaturile de afara.

       

Pentru primăvară eu vreau o pereche de botine, fetele vreau teniși, iar pentru soț am găsit o pereche de pantofi. Primăvara fiind un anotimp cu zile ploioase, dar și însorite și calde cred că alegerea noastră este una foarte bună.

Trebuie să nu uit că o să am și evenimente la care trebuie să particip, așa că o să pun în coș și o pereche de pantofi speciali pentru așa ceva, atât pentru mine cât și pentru soț.

Pentru vară o să aleg sandale comode și balerini colorați pe care să îi asortez cu ținuta. Dar să nu uit și de ceilalți. Desigur că am găsit tot ce îmi trebuie pentru toată familia.


Coșul e plin, dar încă mai pot pune câte ceva și pentru toamnă. Odată ce vara se sfârșește, sandalele și espandrilele le punem în cutii, ne e greu să alegem pantofii de toamnă. O pereche de mocasini ar fi ideali. Pentru zile însorite putem să luăm și mocasini din material textil, dar în rest trebuie să îi alegem pe cei din piele, atât naturală cât și ecologică. Mie îmi place orice model de  pantofi cu toc mic sau mediu, pe care să îi port purta la un outfit casual.

 

Deci am făcut o alegere foarte bună vizitând site-ul Kalapod. Mi-am luat încălțăminte pentru toate sezoanele și am rămas și cu bani pentru a evada într-un weekend la munte.

Întrați și voi să vedeți opțiunile ce le au de Black Friday.

În BF intră toate categoriile din site (Pantofi Sport, Pantofi, Ghete, Botine, Cizme, Mocasini, Espadrile, Tenisi, Sandale, Papuci, Balerini, Reduceri, Accesorii, Noutati)

 Perioada: Romania: 08 - 15 Noiembrie, Bulgaria & Ungaria: 15 - 22 Noiembrie, Grecia & Slovacia: 22 - 29 Noiembrie

Sunt reduceri de până la -85% pe toată perioada

Reducerile sunt împărțite în 2 (din tractoare și pe categorii - anumite categorii vor avea -40% din RRP).

Voi ce ați alege de pe Kalapod?