Ce dotări putem face la atelierele școlii

Atelierele noastre după renovarea școlii sunt goale. Căutăm tot felul de soluții să putem dota atelierele cu tot ce le trebuie. Căutăm promoții pentru că la diferite scule, mașini, utilaje.

Am găsit soluția pentru a dota aceste ateliere, aceasta fiind Black Friday Vigra. Vigra este  distribuitor de mașini și utilaje, iar în perioada 11-25 noiembrie oferă reduceri. Uneltele și utilajele pe care le dorim sunt la prețuri reduse. Sunt produse de calitate, rezistente, care vor fi utile școlii, în procesul de învățământ.

Dotarea atelierului de mecanică

Atelierul mecanic este un spațiu menit executării unei game diferite de operații tehnilogice, pentru executarea unor piese ce urmează a fi montate în ansambluri sau subansambluri.

În spațiul menit atelierului mecanic, se vor așeza bancurile de lucru, mașinile și utilajele specifice,strungurile, mașinile de găurit cu coloană,astfel încât să se creeze treceri și căi de circulație, care se vor marca vizibil pe margini, prin dungi de culoare contrastanta față de culoarea pardoselii.

Sculele sunt elementele care participă direct la schimbarea formei, dimensiunilor și calității suprafețelor pieselor care se prelucrează. Dintre ele putem menționam : cuțitul de strung, burghiul, piatra abraziva.

Verificatoarele sunt mijloace cu ajutorul cărora se determină valori dimensionale,  abateri de formă și de poziție reciprocă a suprafețelor, ca de exemplu: șublere, micrometre, echere, rigle, raportoare.

Toate aceste utilaje și instrumente necesare atelierului le găsim la un preț redus în perioada de Black Friday la Vigra.ro.

Atelierul de confecții metalice

În atelierul de confecții metalice putem produce o serie largă de obiecte din metal -  feronerie, rafturi metalice, gratare sau dulapuri metalice, până la chioșcuri metalice, garduri, porți, terase și pergole - sau putem efectua diverse lucrări de reparații. Elevii noștri de la specializarea Lăcătuș confecții metalice ar fi bucuroși dacă orele de practică se vor desfășura în atelierele școlii. Această dorință a lor se poate îndeplini doar dotând atelierele la un preț redus. Pentru acest atelier avem nevoie de:

*Scule pentru găurit și înșurubat

* Scule pentru debitat

* Echipamentele pentru sudura

* Scule pentru polizat

* Scule pentru prelucrarea suprafetelor

* Aparat de sudură

* Aspirator umed uscat

În ceea ce privește echipamentele, utilajele, sculele și dispozitivele folosite în activitatea de producție putem afirma că în acest domeniu există o varietate extrem de mare de produse, pe care acum le putem lua la unsuper preț în perioada de Black Friday la Vigra.ro.

În cadrul orelor de practică elevii o să poată confecționa diferite obiecte pe care le putem comercializa să obținem un venit propriu școlii.

Dacă dorești să iți dotezi un atelier de școală sau atelierul propriu asigură-te că sunt de cea mai bună calitate și rezistente, dar și la un preț bun.

 Sursa poza net