De ce îmi place să cumpăr de la Reverse

    Bine te-am găsit! Știi deja că-mi place mult să te las să cunoști, din când în când, și omul care se află în spatele acestui blog. Nu doar bloggerul care îți oferă tot felul de informații de care să te folosești zi de zi. Așa că...astăzi am decis să-ți vorbesc puțin despre unul dintre magazinele mele preferate, Reverse, și să-ți spun de ce îmi place atâât de mult să-mi cumpăr încălțăminte de aici. Check this out!

    Nu sunt fanul hainelor sau pantofilor scumpi. Nu asta este ceea ce urmăresc când vreau să-mi reînnoiesc garderoba. Ceea ce urmăresc este CALITATEA. Indiferent de preț. Cred că sunt piese de încălțăminte faine și la prețuri care să fie accesibile tuturor. Iar Reverse este un magazin care combină cele două (un lucru pe care-l ador la ei): încălțăminte de calitate la prețuri super bune. Chiar zilele acestea urmăresc site-ul pentru că din 11 noiembrie sunt reduceri de Black Friday la încălțăminte și abia aștept să port perechea de ghete damă îmblănite bej din piele ecologică pe care am pus ochii de ceva timp. Mi se par super cool și intuiția îmi spune că sunt și foarte confortabile. Iar asta este un alt aspect pe care vreau să-l bifez când cumpăr ceva.

    Reverse nu m-a dezamăgit niciodată în materie de confort. Atât pantofii, ghetele, cizmele cât și adidașii lor sunt top în materie de confort. Și, crede-mă, nu pot purta orice. Pielea sensibilă și picioarele ușor late mă fac să fiu foarte atentă când vine vorba de confort. Iar la Reverse (xoxo) chiar nu am ce să îi reproșez! Good job!

    Ce-mi place, totodată, foarte tare este lejeritatea pe care o simt când port încălțămintea lor. Știi cum te simți atunci când ajungi acasă și nu vrei să te schimbi de hainele cu care ai fost în oraș decât în momentul în care treci direct în pijamale? Sau atunci când stai o zi întreagă la birou (sau la un job în picioare) și realizezi că nu te dor picioarele de la încălțăminte? Ei bine da, atunci cred că mă înțelegi. Săptămâna trecută am avut și eu un astfel de moment. Și am fost super recunoscătoare pentru sneakersii damă din material textil pe care i-am achiziționat de la Reverse. By the way, sneakersii damă din textil sunt la reduceri de Black Friday!

    So, după cum ți-ai dat seama, sunt fană Reverse. Și merită să fiu pentru că mi-au câștigat încrederea de foarte mult timp. Calitatea produselor nu poate fi contestată și m-am convins de asta. Poate încerci și tu. Ce ai vrea să-ți pui în coș de Black Friday Reverse?

 

Sursa foto: freepik.com, reverse.ro