Iubesc cafeaua. Dar cred ca deja știți asta. Cafeaua este momentul meu de răsfăț. Când încep să îmi beau cafeaua proaspătă, fierbinte, cu spuma de lapte, apare și promisiunea că din tot haosul și nebunia dimineților, va urma o zi bună. Pentru mulți oameni, nu există zi fară cafea. Aceasta face parte din rutina zilnică, te ajută să te trezești dimineața și este prilej de socializare cu prietenii sau la birou. Chiar dacă o bei doar pentru gustul aromat, află că o cană de cafea îți poate aduce multe beneficii.

Încă nu sunt gata sărbătorile și încă mai putem oferi cadouri. Putem profita de oferta de cafea cu aromă de sărbători: ediția limitată specială de Crăciun, cafea boabe Etolia Christmas Blend. Ador această cafea.  Un amestec de trei origini, 100% Arabica, în punga de 250 g ambalata într-o cutie cadou elegantă este cadoul ideal. Cele trei origini ale cafelei Etolia sunt: Costa Rica, Honduras și Columbia Supremo.


Etolia este o cafea boabe proaspăt prăjită, ce are o miscela ideala și un grad de prăjire special pentru prepararea unei cafele  ca la carte, aromată și echilibrată.


Cafeaua Etolia Christmas Blend proaspăt prăjita este o categorie aparte de cafea, care se aduce verde în țară și se prăjeste local, pentru a fi cât mai proaspătă posibil. Astfel se poate savura la nivelul său maxim de aromă. Fiecare origine are alte nuante, alte note, altă savoare, cu o aromă echilibrată, complexă, cu note dulci de citrice, și parfum specific sărbătorilor de Crăciun.


Moșul a fost darnic cu mine și mi-a adus-o cadou, iar eu o recomand mai departe.

Buna dispoziție și starea de bine nu ar trebui să coste mult, indiferent de anotimp.

Bucură-te și tu  de HOT Winter Sale la Kfea.ro, magazinul  preferat de cafea!

Profită acum de prețuri speciale la zeci de produse din lumea fascinantă a cafelei!

Ați vrea să  încercați cafeaua Etolia Christmas Blend?