Pornind de la frumusețea naturii, produsele Zanna au fost create pentru a celebra stilul de viață simplu, natural și curat.

Pe Vitamix.ro vei găsi produse naturale Zanna pentru îngrijirea corpului, precum gel de duș, șampon, săpun lichid sau ulei de masaj, balsamuri si altele. Fiecare produs are în componență o serie de ingrediente cu proprietăți extraordinare asupra pielii, în funcție de nevoile tale.

Azi vreau să vă vorbesc despre câteva balsamuri pe care le-am luat.

*      BALSAM CU EXTRACT DE SANZIENE:

Balsamul cu exract de Sanziene Zanna, prin continutul bogat in minerale, enzime si acid citric, amelioreaza inflamatiile si actioneaza in vindecarea cicatricilor ca urmare a unor afectiuni cutanate si ajuta la calmarea durerilor reumatice. Sanzienele sunt indicate si in mentinerea elasticitatii pielii si estomparea ridurilor fine.

*      BALSAM CU EXTRACT DE ROSTOPASCA:

Balsamul cu extract de rotopasca Zanna are proprietati antioxidante si este un extraordinar cicatrizant. Rotopasca este recomandata pntru infectii ale pielii precum negi, psoriazis, herpes, piele crapata, piele deshidratata, piele iritata.

Balsamul cu extract de rotopasca reface elasticitatea pielii, calmeaza si hidrateaza pielea.

*      BALSAM CU EXTRACT DE CATINA:

Balsamul cu extract de Catina Zanna contribuie la vindecarea multiplelor afectiuni ale pielii. Balsamul de catina are efect antibacterian, cicatrizant, vitaminizant, emolient si regenerant. Acesta contine un complex de vitamine (A, B, C, E, K, P si F) si acizi grasi Omega 3.

*      BALSAM CU EXTRACT DE ARDEI IUTE:

Balsamul cu extract de ardei iute Zanna este benefic in caz de junghiuri, nevralgii, dureri reumatice, articulatii dureroase. Ardeiul iute reda mobilitatea articulatiilor si intensifica circulatia sangvinica periferica.

  BALSAM CU EXTRACT DE ROINITA:

Balsamul cu extract de Roinita Zanna, este un produs natural benefic tenului sensibil. Extractul de roinita prezinta actiune asupra tenurilor cu pete pigmentare si confera pielii luminozitate si finete.

Roinita, cunoscuta si sub denumirea de lemon balm, este benefica entru pielea predispusa la iritatii si/sau alergii, in cazul dermatitelor atopice, pentru tenurile afectate de pete dobandite in urma nasterii sau pete solare, ulceratii sau eczeme.

*      BALSAM CU EXTRACT DE MARUL LUPULUI:

Balsamul cu marul lupului Zanna se foloseste in tratarea diferitelor afectiuni ale pielii, precum: eczeme, dermatoze, infectii cu ulceratii, rani, taieturi, arsuri, regenerarea pielii (stimularea colagenului si elastinei), stimuleaza formarea de noi celule.

Produsele Zanna, sunt create pentru un stil de viață natural, simplu si curat. Conțin  ingrediente de origine vegetala, naturale, evitand pe cat posibil chiar si conservantii, parabenii, SLS, colorantii sau parfumuri sintetice. Apropierea de natură este tot mai des o alegere conştientă, o formă de manifestare a unei filozofi de viaţă, menită să ne ajute să găsim soluţii şi răspunsuri simple, curate, nealterate, pentru diferitele noastre nevoi de îngrijire.

Răsfață-te cu produsele de îngrijire Zanna și comandă-ți preferatele de pe Vitamix.ro.

Voi ce vreți să alegeți din gama Zanna?


Dacă vă plac postările mele, mă puteți urmări și pe

Facebook Instagram și Youtube 

De asemenea, dacă ți-a plăcut postarea, apreciez dacă o distribui.