Am făcut un chec dens, ușor umed, cu gust intens de ciocolată. Numai bun lăngă o cană de cafea sau ceai.

Ingrediente:

150 g făină

2 linguri de cacao

un praf de sare

1 linguriță cu vârf de praf de copt

3 banane

100 ml ulei

50 g zahăr

1 ou

70 g ciocolată - eu am pus ciocolată amăruie de laLumea Basmelor

Mod de peparare:

Punem într-un bol toate ingredientele uscate: făina, cacaua, sarea și praful de copt.

Într-un alt bol amestecăm: bananele curățate și zdrobite cu furculița, uleiul, zahărul, oul.

Adaugăm peste ingredientele umede pe cele uscate și amestecăm. Pune ciocolata, dar lăsăm câteva bobițe pentru ornat și amestecă iar.

Turnăm compoziția într-o tava de chec mai mica, de 20x10 cm, tapetată cu hârtie de copt. Presărăm ciocolată deasupra și punem și o jumătate de banana.

Coacem checul la 180 C -cuptorul trebuie să fie încins înainte, aproximativ 45 minute sau încearcăm prăjitura cu o scobitoare, dacă nu mai rămâne aluat pe scobitoare, prăjitura este coaptă.





Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe

Facebook Instagram și Youtube 

De asemenea, dacă ți-a plăcut rețeta, apreciez dacă o distribui. Iar dacă o pregătești și tu, anunță-mă și pe mine. Poți folosi @cu_lili_in_bucatarie pe Instagram, @CuLiliinbucatarie pe Facebook   și așa voi afla și eu că te-ai bucurat de o rețetă de a mea.