Am făcut
un chec dens, ușor umed, cu gust intens de ciocolată. Numai bun lăngă o cană de
cafea sau ceai.
Ingrediente:
2 linguri de cacao
un praf de sare
1 linguriță cu vârf de praf de copt
3 banane
100 ml ulei
50 g zahăr
1 ou
70 g ciocolată - eu am pus ciocolată amăruie de laLumea Basmelor
Mod de
peparare:
Punem
într-un bol toate ingredientele uscate: făina, cacaua, sarea și praful de copt.
Într-un
alt bol amestecăm: bananele curățate și zdrobite cu furculița, uleiul, zahărul,
oul.
Adaugăm
peste ingredientele umede pe cele uscate și amestecăm. Pune ciocolata, dar
lăsăm câteva bobițe pentru ornat și amestecă iar.
Turnăm
compoziția într-o tava de chec mai mica, de 20x10 cm, tapetată cu hârtie de
copt. Presărăm ciocolată deasupra și punem și o jumătate de banana.
Coacem
checul la 180 C -cuptorul trebuie să fie încins înainte, aproximativ 45 minute sau
încearcăm prăjitura cu o scobitoare, dacă nu mai rămâne aluat pe scobitoare,
prăjitura este coaptă.
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!