Azi facem
o fasole verde scăzută cu usturoi, delicioasă și gustoasă ce poate fi servită
ca atare în zilele de post sau însoțind un fel de carne.
Ingrediente:
o ceapă
medie
70 ml
ulei
5-6 căței
de usturoi
Un borcan
fasole verde păstăi -am folosit de la Nota 11
1 lingură
de pastă de ardei
1
legătură de pătrunjel
Sare și
piper după gust
Mod de
preparare:
Curățăm
ceapa, usturoiul și le tocăm mărunt. Într-o oală punem la călit în ulei ceapa
și usturoiul cu puțină sare până se înmoaie. Când ceapa este călită adăugăm
păstăile din borcan și le gatim la foc mic. Punem și pasta de ardei, dăm gust
cu sare și piper și mai fierbem 1-2 minute la foc mic.
Servim cu
pătrunjel tocat, ca atare sau ca și garnitură însoțind un fel de carne. Merge
foarte bine cu pui, porc, vită și chiar pește.
Poftă
bună!
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!