Orezul cu legume este un preparat ușor,
colorat și totodată sănătos. Puteti sa-l preparați ca și garnitura sau să-l preparați
împreună cu carnea, așa cum am făcut eu azi. Puteți să folosiți ce legume doriți.
Ingrediente:
1 cană de orez cu bobul mare
1 ceapă potrivita
4 bucăți de cotlet afumat
1 ardei kapia
3 cani apă
sare, piper
pătrunjel
Mod de preparare:
Punem carnea la fiert împreună cu ceapa. Se
lasa sa fiarba timp de 35-40 minute la foc mediu. După acest timp, adăugăm
ardeiul și orezul, pe care l-am spălat în apă rece de 3-4 ori.
Acoperim cu capacul și mai lăsăm la fiert la foc mic în jur de 20 de minute sau până
când orezul este gătit.
Stingem focul, lăsăm la odihnit vreo 10
minute și adăugăm și pătrunjelul proaspăt tocat. Poftă bună!
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!