Orezul cu legume este un preparat ușor, colorat și totodată sănătos. Puteti sa-l preparați ca și garnitura sau să-l preparați împreună cu carnea, așa cum am făcut eu azi. Puteți să folosiți ce legume doriți. 

Ingrediente:

1 cană de orez cu bobul mare

1 ceapă potrivita

4 bucăți de cotlet afumat

1 ardei kapia

3 cani apă

sare, piper

pătrunjel

Mod de preparare:

Punem carnea la fiert împreună cu ceapa. Se lasa sa fiarba timp de 35-40 minute la foc mediu. După acest timp, adăugăm ardeiul și orezul, pe care l-am spălat în apă rece de 3-4 ori.

Acoperim cu capacul și mai lăsăm la  fiert la foc mic în jur de 20 de minute sau până când orezul este gătit.

Stingem focul, lăsăm la odihnit vreo 10 minute și adăugăm și pătrunjelul proaspăt tocat. Poftă bună!




   Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe

Facebook Instagram și Youtube 

De asemenea, dacă ți-a plăcut rețeta, apreciez dacă o distribui. Iar dacă o pregătești și tu, anunță-mă și pe mine. Poți folosi @cu_lili_in_bucatarie pe Instagram, @CuLiliinbucatarie pe Facebook   și așa voi afla și eu că te-ai bucurat de o rețetă de a mea.