Ingrediente:
500 grame
biscuiți cât mai simpli Nota 11
150 grame
unt
200 ml
lapte
40 grame
ciocolată amăruie
50 grame
cacao
Un praf
sare
Esenta de vanilie
Nuca de
cocos pentru decor
Mod de
preparare:
Biscuiții
îi rupeți în bucăți și mai mici și mai mari, iar prunele umplute cu nuci le tăiem
bucăți mai mici.
Topiți pe
foc mic untul cu laptele și ciocolata
apoi adăugați cacao, un praf de sare si esenta de vanilie.
Când s-a
răcorit puțin turnați amestecum peste amestecul de biscuiți și prune.
Amestecați
ușor și lăsați în pace 15 minute.
Luăm o hârtie
de copt sau o folie de plastic.
Așezați
compoziția și formați un sul.
Dăm la rece peste noapte sau măcar 4-5 ore.
Când îl
scoateți din hârtie sau folie îl rostogolim prin nucă de cocos...
E cel mai
bun și fain desert.
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!