Ingrediente:

500 grame biscuiți cât mai simpli Nota 11

150 grame unt

200 ml lapte

40 grame ciocolată amăruie

50 grame cacao

Prune umplute cu nuci 

Un praf sare

Esenta  de vanilie

Nuca de cocos pentru decor

Mod de preparare:

Biscuiții îi rupeți în bucăți și mai mici și mai mari, iar prunele umplute cu nuci le tăiem bucăți mai mici.

Topiți pe foc mic untul cu laptele  și ciocolata apoi adăugați cacao, un praf de sare si esenta de vanilie.

Când s-a răcorit puțin turnați amestecum peste amestecul de biscuiți și prune.

Amestecați ușor și lăsați în pace 15 minute.

Luăm o hârtie de copt sau o folie de plastic.

Așezați compoziția și formați un sul.

Dăm la  rece peste noapte sau măcar 4-5 ore.

Când îl scoateți din hârtie sau folie îl rostogolim prin nucă de cocos...

E cel mai bun și fain desert.



Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe

Facebook Instagram și Youtube 

De asemenea, dacă ți-a plăcut rețeta, apreciez dacă o distribui. Iar dacă o pregătești și tu, anunță-mă și pe mine. Poți folosi @cu_lili_in_bucatarie pe Instagram, @CuLiliinbucatarie pe Facebook   și așa voi afla și eu că te-ai bucurat de o rețetă de a mea.