Fasole verde-păstăi la borcan



🫛Conserve pentru iarnă 🫛
Ep.2 Fasole verde-păstăi la borcan
__________________________________
Avem nevoie de fasole verde și sare.
Rupem codițele și spălăm bine fasolea. O punem la fiert în apă, punem sare, atâta cât să fie normal de sărată apă. 
Lăsăm să fiarbă de jumătatea. Scoatem fasolea din oală și o punem în borcane. Adăugăm peste ea apa în careva fiert, închidem borcanele ermetic. 
Le punem la dunst o ora jumate de când începe apă sa fiarbă.  După acest timp oprim focul și lăsăm borcanele sa se răcească în oala. Apoi le depozitam în cămară. 

Spor la pus pe iarnă! 


Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe

Facebook Instagram și Youtube 

De asemenea, dacă ți-a plăcut rețeta, apreciez dacă o distribui. Iar dacă o pregătești și tu, anunță-mă și pe mine. Poți folosi @lili_in_bucatarie_si_calatorii pe Instagram, @CuLiliinbucatarie pe Facebook   și așa voi afla și eu că te-ai bucurat de o rețetă de a mea.


0 Comments

Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!

Follow Me On Instagram