Peste crocant cu sos de usturoi și iaurt sau smântână

 


Ingrediente:

• File de pește (pește de care vreți)

• 6 linguri de făină albă

• 1 linguriță mălai

• Sare dupa gust

• 1 lămâie

• 500 ml ulei

• 2 căței de usturoi

• 2 linguri iaurt grecesc sau smântână

Mod de preparare 

Stropiți bucățile de pește cu zeama de lămâie. Sărați bine pe fiecare parte, amestecați făina albă cu mălaiul și tăvăliți bucățile de pește prin făină, să fie bine acoperite.

Încingeți uleiul și puneți feliile de pește. Lăsați să se prăjească bine pe fiecare parte. Între timp curățați usturoiul și îl dați pe răzătoare sau îl pisați.

Punem puțină sare și ulei și amestecăm bine. Adăugăm și 2 linguri de smântână sau iaurt grecesc.

Servim peștele cu sosul de usturoi si iaurt alături de mămăliguță sau cu o pâine bună de casă.

Pofta bună și să ne auzim cu bine!

Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe

Facebook Instagram și Youtube 

De asemenea, dacă ți-a plăcut rețeta, apreciez dacă o distribui. Iar dacă o pregătești și tu, anunță-mă și pe mine. Poți folosi @lili_in_bucatarie_si_calatorii pe Instagram, @CuLiliinbucatarie pe Facebook   și așa voi afla și eu că te-ai bucurat de o rețetă de a mea.

0 Comments

Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!

Follow Me On Instagram