Peste crocant cu sos de usturoi și iaurt sau smântână
• 6 linguri de făină albă
• 1 linguriță mălai
• Sare dupa gust
• 1 lămâie
• 500 ml ulei
• 2 căței de usturoi
• 2 linguri iaurt grecesc sau smântână
Mod de preparare
Stropiți bucățile de pește cu zeama de lămâie. Sărați bine pe fiecare parte, amestecați făina albă cu mălaiul și tăvăliți bucățile de pește prin făină, să fie bine acoperite.
Încingeți uleiul și puneți feliile de pește. Lăsați să se prăjească bine pe fiecare parte. Între timp curățați usturoiul și îl dați pe răzătoare sau îl pisați.
Punem puțină sare și ulei și amestecăm bine. Adăugăm și 2 linguri de smântână sau iaurt grecesc.
Servim peștele cu sosul de usturoi si iaurt alături de mămăliguță sau cu o pâine bună de casă.
Pofta bună și să ne auzim cu bine!
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!