Se umple un butoi de 30 l cu diverse legume.peste acestea turnam :
10 l apa, 2,5 l otet, 650 g zahar, 300 g sare, 100 g boabe piper, 100 g boabe mustar,30 foi dafin, 1,5 lingura praf BORKEN, 1 pachet si jumatate de salicilat.
Apa cu toate ingedientele se fierbe si se pune peste legume in butoi.
Pofta buna !
- Toate retetele
- Retete pe categorii
- _Aperitive
- _Mic dejun
- _Cina
- _Supe si ciorbe
- __Supe
- __Ciorbe
- _Retete cu legume si paste
- _Retete cu carne
- __Retete cu carne de pasare
- __Retete cu carne de porc
- __Retete cu carne de miel
- __Retete cu carne de vitel
- _Din cămară
- __Conserve/Muraturi/Zacusca
- __Dulceturi/Gemuri
- Advertoriale
- Blogroll
- Casă și familie
- Să gătim împreună
- Călătorii, Aventuri
- Contact
0 Comentarii
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!