Ingrediente:
8 oua
500 g zahar
200 ml apa calduta
200 ml ulei
esenta de capsuni de la Dr.Oetker
500 g faina
1 plic praf de copt
2-3 linguri cacao

Mod de preparare:

Separam albusurile de galbenusuri. Galbenusurile le amestecam cu apa calduta, uleiul, esenta. Albusurile le batem adaugam zaharul  pana devine o spuma lucioasa si le punem peste compozitia de galbenusuri amestecand usor cu o lingura mare pana se incorporeaza tot albusul. Adaugam faina si praful de copt. O sa obtinem o pasta mai groasa. Eu am oprit cateva linguri  din aceasta compozitie si le-am amestecat cu cacao.
Tapetam tava cu hartie de copt .Punem compozitia de chec, adaugam pe urma pe cea cu cacao. Eu am folosit o furculita si am adancit aluatul de cacao in cel galben. Se coace cca 30 minute, pana trece testul scobitori.