Cand  fost in Germania  am auzit pe cineva vorbind de knodel. Oare ce sa fie. Cand am vazut si am gustat, mi-a placut foarte multe. Se poat face din pâine sau din cartofi. Eu am ales sa fac azi din paine si încă câteva ingrediente.

Ingrediente:

- 8 felii de paine
- 3 oua
- 2 ceape
- 100 gr. sunca 
- 3-4 linguri de faina
- 100 ml lapte
- o legatura buna de patrunjel
- piper
- vegeta
- un piept de pui
- o cutie cu rosii cubulete  de la SunFood
- 2 linguri pasta de ardei
- 2 catei de usturoi

Mod de preparare:

Painea o taiem cubulete si o punem intr-un castronel.  Peste paine adaugam sunca taiata  cubulete, ceapa maruntita si calita, ouale, faina, laptele, condientele si patrunjelul taiat marunt. Daca painea e proaspata poate nu trebuie mult lapte. Amestecam bine compozitia si formam bile cat o nuca. Punem la fiert apa. Bilele le punem in apa. Le scoatem cand sunt fierte si ridica la suprafata.
Dupe ce terminam cu galustele "knodel" ne apucam de sos. Lua o ceapa, o taiem marunt si o punem la  calit. Adaugam pieptul de pui taiat cubulete, Lasam sa se prajeasca putin, pana isi schimba culoarea. Adaugam rosiile din conserva, pasta de ardei, usturoiul pisat, vegeta si piper, Lasam sa fiarba pana scade si formeaza un sos gros.
 Servim sosul alaturi de galustele "knodel".
Pofta buna!