Chec cu pudra de roscove si merisoare
- 6 oua
- 6 linguri zahar
- 6 linguri ulei
- 6 linguri faina
- 2 linguri pudra de roscove de la Sano Vita
- un praf de copt
- 3 linguri de merisoare de la Sano Vita
- 2 linguri bobite de ciocolata
Separam albusurile de
galbenusuri. Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare. Cand spuma s-a
intarit bine adaugam zaharul si mixam in continuare pana obtinem o bezea ferma
si lucioasa.
Separat frecam galbenusurile cu
cele 6 linguri de ulei. Emulsia obtinuta o turnam peste spuma de albusuri si
amestecam usor, la viteza cea mai mica a mixerului. Cernem faina impreuna cu
praful de copt si o adaugam in compozitie amestecand usor cu o spatula, cu
miscari de jos in sus si adaugam merisoarele.
Intr-o tava de chec tapetata cu
hartie de copt turnam compozitia. Lasam 6-7 linguri de compozitie in care amestecam
cu grija pudra de roscove. Turnam compozitia cu pudra de roscove in tava peste
cealalta.
Presaram peste chec cateva bobite de ciocolata.
Dam tava la cuptor la foc mediu
pentru cca jumatate de ora, pana trece testul cu scobitoarea.
Se lasa sa se raceasca, apoi se
feliaza dupa dorinta.
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!