Ingrediente:



Mod de preparare:

      Năutul se pune la înmuiat câteva ore sau cu o seară înainte de pregătire, în apă rece.
Cănd începem să pregătim mâncarea, o să luăm năutul, îl  scurgem de apa în care a stat
și îl punem cu altă apă la fiert. Se lasă la fiert  pâna ce bobul e moale .
Separat fierbem ceapa, cartofii tăiați cuburi, și fasolea păstăi, congelată.Se poate folosi si fasole din borcan gata fiartă. 
În apa în care fierbem năutul dar și celelalte legume adaugăm puțină sare și  amestec de legume SanoVita.
   Se scurge năutul de zeamă și împreuna cu ceapa, cartofii și fasolea, se mixează cu laptele cald și uleiul, se potrivește gustul de sare și puțin piper.Se aduce la masă drept garnitură, alături de chifteluțe.
    Chifteluțele le-am făcut din carne fiartă (rămasa de la friptura de pui), 2 linguri de pesmet, 2 linguri de pasta de năut, un ou, sare, piper. Amestecăm toate ingredientele, formăm chifteluțele mai plate. Le punem in tava tapetată cu hârtie de copt si le bagăm la cuptor cca.20 minute, până se rumenesc.