- 130 gr malai
- 130 gr faina
- 30 ml ulei
- 1/2 lingurita de sare
- 1/2 lingurita de bicarbonat
- 70-100 ml apa calda(pentru a lega aluatul)
Mod de preparare
Amestecam toate ingredientele solide.
Am adaugat apoi ulei si apa calda, cate putin, pana s-a legat
aluatul. Trebuie sa obtinem un aluat neted si destul de tare.
Am acoperit aluatul si l-am lasat sa se odihneasca 20 de
minute.
Dupa ce a trecut acest timp de odihna am impartit aluatul in
14 bucatele.
Am asezat o bucatica pe blatul de lucru si am intins-o in
forma de cerc.
Am pus-o deoparte.
Am procedat la fel cu celelalte bucatele de aluat.Le-am copt
in tigaie antiaderenta. Le puteti coace si in tava la cuptor. Eu am ales sa le
fac in tigaie.
Le putem umple cu ce vrem. Eu azi le-am umplut cu carne de
porc, salata, rosii taiate cubulete si maioneza.
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!