Cum fac eu cojile de tacos. :) 
Am vazut multe retete pentru cojile de tacos pe internet. Eu m-am inspirat si am combinat. Deci iata ce a iesit.

Ingrediente:

- 130 gr malai

- 130 gr faina

- 30 ml ulei

- 1/2 lingurita de sare

- 1/2 lingurita de bicarbonat

- 70-100 ml apa calda(pentru a lega aluatul)

Mod de preparare

Amestecam toate ingredientele solide.

Am adaugat apoi ulei si apa calda, cate putin, pana s-a legat aluatul. Trebuie sa obtinem un aluat neted si destul de tare.


Am acoperit aluatul si l-am lasat sa se odihneasca 20 de minute.

Dupa ce a trecut acest timp de odihna am impartit aluatul in 14 bucatele.



Am asezat o bucatica pe blatul de lucru si am intins-o in forma de cerc.

Am pus-o deoparte.

Am procedat la fel cu celelalte bucatele de aluat.Le-am copt in tigaie antiaderenta. Le puteti coace si in tava la cuptor. Eu am ales sa le fac in tigaie.


Le putem umple cu ce vrem. Eu azi le-am umplut cu carne de porc, salata, rosii taiate cubulete si maioneza.