Ingrediente:
o bucată de cașcaval Hortiprimex
4-5 căței de usturoi
2 linguri de unt
o legătură mică de pătrunjel
sare după gust
Mod de preparare:
Framantam
aluatul si il lasam la dospit cca 0 ora. Il luam il impartim in bile mici, in care punem cascavalul taiat cuburi. Le modelam
in mana, pana devine rotunde. Le asezam in tava de copt. Se mai lasa la dospti
cca 15-20 minute.
Intr-un
bol separat, se amesteca patrunjelul marunțit, usturoiul marunțit, untul topit si
putina sare. Bilele umplute cu cascaval si aranjate frumos pe tavs, se vor unge
cu acest amestec si se vor da in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru 20
minute.
Chiflele
se vor servi calde, atunci cand cascavalul din interior inca va fi moale.
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!