"Legendele spun că zeii din Olimp au crescut cu lapte de capră, efectele benefice pentru sănătate ale acestuia fiind cunoscute și apreciate încă din antichitate. Brânzeturile La Colline concentrează și amplifică proprietățile tămăduitoare ale laptelui de capră.

Brânza La Colline conține numai ingrediente naturale: lapte de capră, fermenți lactici, cheag natural de ied, sare de mare, condimente și ierburi. Nu sunt utilizați niciun fel de conservanți, aditivi sau organisme modificate genetic.

Gustul fin și structura delicată se obțin printr-o tehnologie de închegare lentă, procesare manufacturieră și maturare monitorizată.

Brânza de capră La Colline nu conține colesterol, are doar 300 kcal/100g, este un produs hipoalergic, prezintă digestibilitate ridicată fiind recomandată în diete, boli cronice sau în convalescență."  La Colline

 Ingrediente:

4 pulpe inferioare de pui

sare, piper

200 g aluat de foietaj sau aluat facut in casa cu reteta de aici

 

Pasta de ciuperci:

150 g ciuperci

 o ceapa

sare

piper

2 linguri de ulei

Branza crema tarninabila La Colline

 

Sos:

 Usturoi

Iaurt trei iezi La Colline

 

 Mod de preparare:

1. Am fiert  pulpele, cu sare si piper.  

2.Ciupercile se taie marunt si se pun intr-o tigaie la calit cu putin  ulei, impreuna cu ceapa taiata marunt si ea. Se ia de pe foc si se condimenteaza cu sare si piper.

3.Se ia foaia de aluat si se imparte in  patrate. Fiecare patrat se unge cu branza tartinabila si se adauga  ciupercile calite. Se aseaza deasupra cate o pulpa in pozitie verticala si se imbraca in aluat ridicand de capete care se inoada in jurul osului.



 


4.Cu aluatul se lucreaza rapid ca sa nu se incalzeasca. Daca este nevoie se mai dau pulpele la rece. Se aseaza intr-o tava pe hartie de copt si se ung cu ulei de masline. Normal ar fi sa le ungem cu ou batut, dar de data aceasta nu am avut in casa. Se da tava la cuptorul incins pentru 30 de minute, la 1800, pana aluatul prinde culoare.

Le-am servit cu un sos de usturoi, facut din cel mai delicios si cremos iaurt de la La Colline, iaurtul Trei iezi  si usturoi pisat sau dat pe razatoare.

Pofta buna!!!!!