"Legendele spun că zeii din Olimp au crescut cu lapte de capră, efectele benefice pentru sănătate ale acestuia fiind cunoscute și apreciate încă din antichitate. Brânzeturile La Colline concentrează și amplifică proprietățile tămăduitoare ale laptelui de capră.
Brânza La
Colline conține numai ingrediente naturale: lapte de capră, fermenți lactici,
cheag natural de ied, sare de mare, condimente și ierburi. Nu sunt utilizați
niciun fel de conservanți, aditivi sau organisme modificate genetic.
Gustul
fin și structura delicată se obțin printr-o tehnologie de închegare lentă,
procesare manufacturieră și maturare monitorizată.
Brânza de
capră La Colline nu conține colesterol, are doar 300 kcal/100g, este un produs
hipoalergic, prezintă digestibilitate ridicată fiind recomandată în diete, boli
cronice sau în convalescență." La Colline
Ingrediente:
4 pulpe inferioare de pui
sare, piper
200 g aluat de foietaj sau aluat facut in casa cu reteta de
aici
Pasta de ciuperci:
150 g ciuperci
o ceapa
sare
piper
2 linguri de ulei
Branza crema tarninabila La Colline
Sos:
Usturoi
Mod de
preparare:
1. Am
fiert pulpele, cu sare si piper.
2.Ciupercile
se taie marunt si se pun intr-o tigaie la calit cu putin ulei, impreuna cu ceapa taiata marunt si ea. Se
ia de pe foc si se condimenteaza cu sare si piper.
3.Se ia
foaia de aluat si se imparte in patrate.
Fiecare patrat se unge cu branza tartinabila si se adauga ciupercile calite. Se aseaza deasupra cate o
pulpa in pozitie verticala si se imbraca in aluat ridicand de capete care se
inoada in jurul osului.
Le-am
servit cu un sos de usturoi, facut din cel mai delicios si cremos iaurt de la
La Colline, iaurtul Trei iezi si usturoi
pisat sau dat pe razatoare.
Pofta buna!!!!!
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!