Statul acasa ne-a provocat pe toti sa gasim tot felul de activitati ca sa ne pastram mintea ocupata. Poate cea mai la indemana activitate este gatitul, iar atunci cand toata familia este implicata se poate transforma intr-o activitate amuzanta.

Azi am fost mai mult prin bucătărie, am gătit! Dar după atâta gătit, s-au adunat și multe vase murdare. Nu mi-am făcut griji, căci Fairy Extra+ îmi e de ajutor.

Am primit spre testare de la @BUZZStore 3 variante din noul detergent de vase Fairy Extra+de la @Fairy Romania.

Vrei sa iti surprinzi familia cu preparate fabuloase, gata de pus si pe Instagram? Fa-o, distreaza-te, incearca tot felul de retete, fa mai multe feluri, nu lasa cantitatea de vase murdare sa te opreasca, deoarece noul detergent de vase Fairy Extra+ le va curata rapid.

Fairy Extra+ spala vasele cu minim de efort, indeparteaza chiar si grasimea dificila cat ai bate din palme. Incearca si tu formula revolutionara Fairy Extra+ cu pana la 50% mai rapida* in eliminarea grasimii dificile.

Aceasta formula este creata special sa produca spuma de la inceput si sa continue sa faca spuma pe masura ce speli, distrugand grasimea si urmele de mancare greu de curatat. De asemenea, ajuta la evitarea depunerii ulterioare a grasimii, astfel incat vasele tale sa se clateasca mai usor de fiecare data.

Ce face Fairy Extra+ special?

Spalarea cu Fairy Extra+ iti ofera o curatare rapida si eficienta, mai rapida decat folosind alte produse similare. Formula puternica distruge cu usurinta straturile de grasime si urmele de mancare arsa, oferindu-ti mai mult timp pentru a face lucrurile pe care le iubesti.

# Curatare cu minim de efort – fiecare picatura patrunde rapid si inmoaie grasimea dura de pe vase, ajutandu-te sa economisesti timp.

# Indeparteaza rapid grasimea – nu mai este necesara inmuierea peste noapte si spalatul intens, fiind cu pana la 50% mai rapid* in eliminarea grasimii dificile, fata de toate celelalte produse Fairy din Romania.

# Clatire usoara – lasa in urma vasele stralucitoare.

# Aroma irezistibila – spalarea devine mai placuta cu noul Fairy Extra+. Poti alege intre aroma fresh de citrice, cea intensa de liliac sau aroma racoritoare de fructe de padure rosii.