Ingrediente:
1 varză de cca 1 kg
600 grame carne tocată
1/2 cană orez
1 ceapă mare
3 linguri ulei sau untură
2 linguri pasta de ardei
300 ml suc de roșii
cimbru
sare și piper
Mod de preparare:
Varza curățată și spălată o scobim, până rămân doar căteva
straturi de frunze.
Ceapa o călim în ulei sau untură. Are un gust mai bun dacă
folosim untură. Adăugăm orezul spălat și amestecăm bine cu ceapa. Luăm cratița
deoparte, lăsăm la
răcit, după care punem sare, piper, pasta de ardei și amestecăm cu carnea tocată. Cu acest amestec
umplem varza. Se așează într-o cratiță. Adăugăm sucul de rosii, presărăm cu
cimbru si completăm cu apă până la 3/4 din înălțimea verzei.Acoperim cu un capac și dăm la cuptor până este fiartă varza,
în jur de o ora.Se servește cu smântână.
Poftă Bună!
Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe
Facebook , Instagram și Youtube :
De asemenea, dacă ți-a plăcut rețeta, apreciez dacă o distribui. Iar dacă o pregătești și tu, anunță-mă și pe mine. Poți folosi @cu_lili_in_bucatarie pe Instagram, @CuLiliinbucatarie pe Facebook și așa voi afla și eu că te-ai bucurat de o rețetă de a mea.
0 Comments
Mulțumesc de vizită,de comentariul făcut și te mai aștept dragă cititorule!!