Am tot făcut chec, dar pot să vă spun că această rețetă e cea mai bună. Am văzut pe instagram la @romaniancook_insta si tare mi-a placut cum arăta, dar și rețeta cum e. Eu am mai redus din cantități căci am tăva mai mică. Cum am primit un colet de la @arome_si_esente__ m-am pus pe treabă.

Ingrediente:

Unitatea de măsură este un pahar de de 125 gr, pahar de iaurt

5 ouă

1 cană (125gr)  iaurt

1 1/2 zahăr

3 căni făină

1 ulei

1 plic praf de copt (10gr)

O linguriță aroma gel cireșe amare

O linguriță aroma gel vanilie

Glazură

2 cești zahăr pudră

3 linguri lapte

4 picături de colorant roșu

Mod de preparare:

Se preîncălzește cuptorul la 180°C.

Se amestecă toate ingredientele la viteză mare timp de 4-5 minute.

Se coace în forma unsă cu ulei sau unt și tapetată cu făină, timp de 35-40 minute sau până trece testul scobitorii.

Când s-a răcit se toarnă deasupra glazura făcută simplu prin amestecarea tuturor ingredientelor.

Cantitățile se pot dubla sau micșora, depinde de tava pe care o folosiți.  

Vă doresc spor și poftă bună.





                                         Dacă vă plac rețetele mele, mă puteți urmări și pe

Facebook Instagram și Youtube  :

De asemenea, dacă ți-a plăcut rețeta, apreciez dacă o distribui. Iar dacă o pregătești și tu, anunță-mă și pe mine. Poți folosi @cu_lili_in_bucatarie pe Instagram, @CuLiliinbucatarie pe Facebook   și așa voi afla și eu că te-ai bucurat de o rețetă de a mea.